Cele mai bune 3 testere de diagnoza auto multimarca k

Anumite probleme auto pot fi rezolvate acasa, cu ajutorul unui tester diagnoza, fara a mai fi necesara deplasarea la service.

Alegerea unui tester pentru acasa poate parea dificila, insa, se poate opta pentru un tester diagnoza auto universal sau pentru unul dedicat, iar optiunile sunt foarte numeroase.

Conform celor de la NationalDeals.ro insa, exista cateva modele care ies in evidenta, oferind o serie de avantaje si fiind foarte echilibrate din punct de vedere eficienta/cost.

1. Delphi DS150. Este un tester de diagnoza auto profesional, recunoscut de foarte multi mecanici drept cel mai bun de pe piata, mai ales in conditiile in care este accesibil. Acopera o gama larga de marci auto produse in toata lumea si ofera functii de baza: citeste coduri de eroare, le sterge, scaneaza unitati de comanda si ofera o conectivitate foarte buna. Acest tester functioneaza atat pe PC cat si pe tableta si ofera o diagnoza completa a sistemului auto si de asemenea este compatibila atat cu turisme cat si camioane.

2. AutoCOM CDP +. Este un tester de diagnoza auto usor de folosit acasa si deopotriva, potrivit pentru service-urilor auto. Poate diagnostica intreaga masina si ofera foarte multe detalii exacte despre componentele acesteia. Dispune de un sistem inteligent de scanare si de identificare, poate ajusta parametri, poate activa componente si le poate programa. Este ideal pentru majoritatea autovehiculelor de pe piata, acoperind nu mai putin de 47 de marci auto.

De asemenea poate fi utilizat atat la turisme cat si la camioane avand meniul in limba romana.

3. TCS CDP PRO. Este un tester de diagnoza auto care are meniul in limba romana, poate fi utilizat impreuna cu un laptop sau tablet, de asemenea acest tester vine si cu tehnologia Bluetooth putand comunica calculatorul dvs. fara cabluri. Achizitia unui tester de tester diagnoza auto poate sa fie una inteligenta, un astfel de produs generand economii substantiale pe termen lung, atat de bani, cat si de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *