Cele mai bune rezultate obtinute cu procedura de criolipoliza

Alege sa efectuezi criolipoliza la centrul Fysiogand

criolipoliza

In ultimii ani, s-au dezvoltat o varietate de metode care pot fi folosite pentru a reduce in mod neinvaziv tesutul adipos, incluzand opinia pacientului care imbunatateste criolipoliza, radiofrecventa, laserele de intensitate scazuta si ultrasunetele focalizate de mare intensitate.

Fiecare tehnica foloseste un mecanism diferit de actiune pentru a provoca apoptoza sau necroza celulelor adipoase vizate. Dintre aceste tehnologii, criolipoliza nu numai ca este disponibila comercial de mult timp, dar a fost si cea mai bine cercetata, inclusiv in vitro, modele animale si studii controlate randomizate pe oameni.

Slabim rapid si eficient

Slabeste mai repede cu tratamentele de criolipoliza. Daca nu stii, vei observa schimbari uimitoare in corpul tau in doar cateva tratamente de criolipoliza. Daca te-ai saturat de dietele clasice care nu au efect evident, atunci acesta este tratamentul pe care trebuie sa-l incerci. Fiind una dintre cele mai rapide moduri de a pierde in greutate printr-un curs de tratament, clientii pot reduce stratul de tesut adipos din zona tratata cu pana la 25%. In plus, nu este un tratament dureros si nu exista efecte secundare. Pacientii care au vorbit cu specialistii Fysiogand si au primit acest tip de tratament au spus ca sunt foarte multumiti de rezultate si au spus ca vor incerca din nou acest tratament.

Cine este eligibil pentru aceasta procedura?

Unul dintre marile avantaje ale tratamentului cu criolipoliza este ca nu are efecte negative asupra organismului uman. Prin urmare, aceasta procedura este potrivita pentru oricine, daca este necesar. La unii oameni, rezultatele vor fi mai evidente decat la altele. Unii oameni recomanda acest tip de tratament, cum ar fi femeile dupa timpul nasterii, persoanele mai pline etc. Dar asta nu inseamna ca oamenii care doresc sa-si regleze corpul nu pot folosi aceste sedinte. La Fysiogand, ai ocazia sa incerci aceste cursuri. Daca sunt pe placul tau, poti continua cu ele pana se obtine rezultatul dorit. Vei fi surprins inca de la prima sedinta de criolipoliza.

Fysiogand.ro va pune la dispozitie oferte de nerefuzat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *