Cele mai interesante concerte din Bucuresti

Vara asta a fost un plină de concerte interesante, atât în ţară cât şi în Bucureşti. Din fericire acestea nu se vor termina, iar în ultimele zile de vară cât şi în toamna ce va urma vom putea merge la multe concerte în Bucureşti care ne vor încânta cu energie şi bună dispoziţie.

Fanii muzicii metal vor putea merge la Apocalyptica, pe 15 septembrie, la Arenele Romane. Aceştia vor mai putea merge la Sonata Arctica, Tarja, Godsmack, Draconian şi Tiamat, dacă ne referim doar la trupele de afară care ne vor vizita anul acesta.

În Hard Rock Cafe vor cânta în săpămânile care vor urma Irina Rimes (2 septembrie), Smiley (9 septembrie), The Motans (14 septembrie), Carla`s Dream (15 septembrie), Emma (21 septembrie) etc.

În Berăria H, Zdob şi Zdub vor cânta pe 25 august pentru prima dată pe terasă. Tot pe terasă vor cânta pentru prima dată şi Viţa de Vie. Concertul acestora va avea lor pe 28 august.

În Quantic, pe 21 august, Lună Amară îşi vor lansa pe vinyl albumul Pietre în Alb. Tot în Quantic, Mircea Baniciu va cânta pe 7 septembrie.

Acestea sunt doar câteva dintre concertele la care poţi merge în săptămânile următoare. O listă mai variată o poţi găsi pe funpub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *