Construieste-ti cariera in jurul unei pasiuni

Esti tanara, la inceput de drum si nu prea stii incotro s-o apuci ? Ai avut diverse locuri de munca dar parca nicaieri nu te-ai regasit si nimic nu ti-a adus implinirea sufleteasca si multumirea financiara de care ai nevoie ?
Poate ca a sosit momentul sa iei in calcul o schimbare majora in viata ta personala si profesionala si sa te orientezi catre un job nou, dar care-ti poate aduce succesul pe toate planurile. Ce-ar fi sa devii model de videochat ? Te sperie putin titulatura de model, des ironizat de cei care pretind ca nu ar face niciodata acest tip de job ? Nu ar trebui sa te impresioneze parerile celorlalti, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi ipocriti. De fapt, primul pas pentru a avea succes in videochat este sa scapi de prejudecati si sa faci ceea ce iti dicteaza tie inima. Iar daca tie iti place sa discuti, esti un adverat magnet pentru barbati, esti simpatica, placuta si nu ai inhibitii, de ce sa nu iti alegi o meserie care ti se potriveste ?


Fa ceea ce-ti place si castiga atat cat ai nevoie


Videochatul atrage tot mai multe tinere de la noi din tara si din lume in general, pentru ca iti da posibilitatea sa ai un job relaxat, cu un program flexibil si sa faci ceea ce-ti place castigand sume de bani importante.
Tot ce trebuie sa faci este sa discuti online pentru cat mai mult timp, folosind un webcam, cu diversi interlocutori din lumea intreaga. Pentru a fi un model de succes, trebuie sa te faci placuta, sa stii sa asculti si sa-l faci pe cel de dincolo de webcam sa vrea sa te vada si sa te auda cat mai mult. Cu cat vei fideliza mai multi membrii ai site-urilor de profil, cu atat iti vor creste si tie veniturile . La Art Studio, poti alege intre a fi model adult si model non-adult, in functie de preferintele tale.


Cat castig ca model de videochat


Daca vei deveni model Art Studio, grijile banesti vor deveni o amintire. Din primele luni ai castiguri garantate, la care se pot adauga si bonusurile diverse pe care le practicam : bonusuri de fidelitate, de performanta, bonusuri pentru prietene angajate la studio.
Daca vrei sa aflii mai multe despre toate aceste aspecte, noi asteptam sa ne dai un semn la 0765 328 543 sau sa ne scrii un mail la hello@artstudio-bucuresti.ro. Poti completa si formularul din pagina de contact. Te asteptam !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.