Corona este partener oficial al Festivalului Massif 2024

Corona, unul dintre brand-urile premium din portofoliul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a devenit partener oficial al festivalului Massif 2024. Prin acest parteneriat, Corona va continua să ofere experiențe memorabile consumatorilor, iar participanții la festivalul Massif vor avea ocazia să descopere și să savureze gustul unic al berii mexicane într-o atmosferă montană.

„Suntem încântați că putem colabora cu un eveniment atât de mare și atât de așteptat în România, precum festivalul Massif. Corona a fost dintotdeauna o bere specială, dedicată momentelor unice petrecute alături de prieteni. Suntem fericiți că anul acesta putem fi aproape de consumatori și să le oferim o experiență specială la festival”, a punctat Virginia Radu, Senior Manager Premium Brands

Festivalul Massif are loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul în care mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției dar și a experiențelor exclusiviste se vor aduna. Fanii se vor bucura de cele mai tari petreceri alături de artiștii prezenți în festival.

Iar pentru toți cei care se bucură mereu de o călătorie muzicală inedită și care sunt nostalgici după atmosfera de pe plajă, brand-ul a pregătit „Corona Oasis”, un colț unde petrecăreții își pot lua un #CoronaCocktail, fără să se deconecteze de la energia montană a festivalului.

Pentru mai multe informații despre festivalul Massif și parteneriatul cu Corona, puteți vizita site-ul www.bemassif.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *