Cu Eurosurvey proiectul tau va incepe intotdeauna cu un atu in plus

Proiectele de constructii necesita un plan bine pus la punct, impartit pe etape, de respectarea caruia depinde succesul final. Si ca in orice alt domeniu, primele etape vizeaza schite, calcule, determinari si decizii importante, fara de care lucrarile propriu-zise nu pot fi demarate. Tot in categoria primilor pasi care trebuie efectuati intra si masuratorile topografice care trebuie efectuate de ingineri autorizati, care sa ofere precizie, corectitudinea masuratorilor si transpunerea tuturor detaliilor din teren pe un plan topografic. Efectueaza ridicari topografice prin Eurosurvey si ai garantia celui mai bun start pentru fiecare dintre proiectele tale.

Cu Eurosurvey aveti parte de servicii profesionale realizate de experti

O ridicare topografica realizata gresit poate afecta fiecare procedura care urmeaza in cadrul proiectului. Specialistii Eurosurvey te asigura ca toate masuratorile, evaluarile si determinarile sunt efectuate conform celor mai inalte standarde, in asa fel incat datele consemnate sa corespunda celor din teren.

Va punem la dispozitie o gama foarte vasta de servicii dintre care sa puteti alege in functie de nevoile curente ale proiectelor in curs de demarare, in asa fel incat fiecare aspect sa fie evaluat si verificat. Realizam:

  • Planuri de situatie pentru avize OCPI PAC,PUD, PUZ, PUG;
  • Calcul volume de umplutura/sapatura, modele 3D ale terenului;
  • Planuri de situatie pentru proiectare in vederea reabilitarii tramei stradale ce includ profile transversale si longitudinale;
  • Planuri de situatie pentru situri arheologice;
  • Planuri de situatie pentru proiectare si reabilitare retele de utilitati (gaz, apa, canalizare);
  • Relevee pentru proiectare si verificare AS BUILT prin scanare laser 3D;
  • Masuratori pentru fatade constructii 2D si 3D;
  • Studiu topografic de amplasament in vederea proiectarii si studii de fezabilitate;
  • Determinare verticalitate antene GSM, turnuri metalice si constructii.

Fiecare dintre aceste proceduri respecta parametri clari si va garanteaza corectitudine si precizie pentru ca lucrarea care se va efectua pe baza lor sa corespunda cerintelor impuse. In plus, va garantam ca aceste lucrari sunt conforme si din punct de vedere legal si sunt  avizate de oficiile de cadastru teritoriale asa cum solicita autoritatile locale.

Ajutor insemnat si din perspectiva financiara

Dincolo de toate beneficiile de ordin practic si tehnic, aceste servicii te vor ajuta sa ai o imagine mai clara si asupra costurilor finale de executie. Verificari prealabile facute frecvent iti vor semnala daca exista probleme, daca trebuie efectuate modificari sau daca traiectoria este cea corecta. In acest mod vei putea anticipa mai usor costurile suplimentare si sa gestionezi cat mai eficient bugetul alocat proiectului.

Eurosurvey este ajutorul de care ai nevoie pentru ca fiecare proiect sa inceapa cu dreptul si sa fie finalizat in conditii optime. Echipa profesionista iti este aproape la fiecare pas pentru a te indruma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *