aparatura laborator

Cu Precisa, dotarea laboratoarelor este o misiune mai usoara!

Poti fi foarte bun intr-un domeniu, dar daca lumea nu stie asta despre tine, cam ai de pierdut. Desigur ca atunci cand ai nevoie de orice, fie aparatura, fie produse de consum, vei cauta pe cel mai bun dintre cei mai buni dintr-un domeniu. Este ceea ce vor face si cei care se ocupa cu dotarea laboratoarelor si astfel isi vor pune baza in Precisa.

Cunoscut furnizor pe nisa de disponibilitate privind gama de aparatura laborator, Precisa vine in intampinarea celor interesati de aceste produse cu servicii complete. Intreaga experienta a clientului incepe cu diversitatea de produse, continua cu ofertele personalizate, consilierea si nu se termina cand achizitia este terminata. Precisa pune la dispozitie de asemenea servicii precum:

  • Expediere cu delegat.
  • Mentenanta si service gratuite, pe perioada valabilitatii garantiei, ulterior aceste servicii pot fi solicitate contra cost.
  • Instruire personal, echipa ce va urma sa utilizeze aparatura in cauza.
  • Oferte personalizate, in functie de echipamentul dorit, dar si de cantitatea dorita – spre exemplu in cazul consumabilelor puteti conta pe un pret mai bun, solicitand o oferta pentru un volum mare de produse.

Echipamente disponibile la Precisa

Cu 3 puncte de lucru in tara – in Iasi, Slatina si Sibiu, cei de la Precisa s-au extins si de-a lungul timpului, luand pulsul pietei, si-au tot diversificat si gama de produse. Astfel, acum sunt disponibile la precisa.ro aparatura de laborator, aparatura pentru testarea materialelor de constructii, consumabile, kituri si teste rapid si inclusiv produse microbiologice sau sticlarie.

Practic tot ce este necesar intr-un laborator de testare inseamna achizitii ce tin cont de un protocol. Exista standarde in vigoare, aspecte strict legate de functionalitate si precizie certificata. Ne imaginam ca pentru a lucra cu precizie si corect, este necesar ca dotarea unui laborator sa fie unul dintre cele mai stricte aspecte. Contati pe echipa de la Precisa.

Cu ajutorul acestui furnizor aveti mereu la indemana o gama larga de produse specifice, ce tin cont de rigorile domeniului. Unele produse sunt imediat disponibile in stoc, astfel ca le puteti achzitiona imediat. Pe altele le veti primi ulterior, dupa ce ati comandat bazandu-va pe o oferta de pret primita de la aceasta echipa. Fara sa va deplasati si sa aveti costuri mai mari pana la finalizarea dotarii unui laborator, Precisa poate fi numit un aliat pentru misiunea pe care o aveti.

Oferta completa este disponibila in pagina oficiala.

Contact:

3 sedii – Iasi, Slatina, Sibiu

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *