Cum poate laptele praf sa imbunatateasca sistemul imunitar al bebelusului?

Laptele praf a fost introdus pe piata cu multi ani in urma, fiind util mai ales pentru inlocuirea eficienta si sanatoasa a laptelui matern. Cu un continut ridicat de vitamine, organismul bebelusului se poate dezvolta armonios si sigur, capatand forta si energia de care are nevoie. Astfel, fiecare mamica are posibilitatea sa-si hraneasca bebelusul in mod corespunzator, indiferent daca aceasta poate sau nu sa-i ofere lapte matern.

Mamicile care vor sa foloseasca laptele praf drept alternativa pentru laptele propriu, pot sa foloseasca aceasta metoda cu incredere, fiind recomandat chiar si de specialistii in sanatate.

3 imbunatatiri oferite de laptele praf pentru bebelusi

1. Asigura nivelul necesar de energie

Momentele in care bebelusii sunt energici, se bucura, rad, isi doresc sa exploreze lumea din jurul lor, sa o cunoasca, sunt momentele in care ei sunt sanatosi si se simt bine in pielea lor. Consumarea laptelui praf de catre bebelusi are un impact pozitiv urias asupra modului lor de dezvoltare. Din fericire, este o alternativa sanatoasa, eficienta si bogata in proprietati nutritive necesare.

2. Nivel ridicat de fier

Laptele praf are un continut cu 30 % mai ridicat de fier fata de laptele matern. Fierul este responsabil cu producerea sangelui, care contribuie la o buna functionare a organismului, mai ales in contextul in care este vorba despre organismul unui bebelus. Pentru o dezvoltarea armonioasa, bebelusului trebuie sa i se asigure aportul necesar de fier in fiecare zi.

3. Imbunatatirea sistemului imunitar

Toate proprietatile care se afla in componenta laptelui – continut ridicat de vitamine (A, D, E K, complexul de vitamine B), magneziu, fosfor, fier, proteine, aminoazici – contribuie semnificativ la imbunatatirea sistemului imunitar. Fiind la o varsta frageda, la care bebelusii sunt sensibili, laptele praf se dovedeste a fi o varianta potrivita pentru toate mamicile care vor sa le ofere copiilor lor o alimentatie adecvata.

Prin urmare, consumarea laptelui praf de catre bebelusi este o alternativa sanatoasa si eficienta daca acestia nu pot avea parte direct de lapte matern. De asemenea, din multe puncte de vedere este si o varianta mai sanatoasa, avand un continut mai ridicat de vitamine, minerale, proteine si fier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *