cutiipostalebloc.ro

Cum poți fi sigur că apartamentul pe care l-ai achiziționat este o investiție de lungă durată

Alegerea apartamentului nu este un proces tocmai ușor pentru fiecare dintre noi. În timp ce clienții experimentați știu deja ceea ce caută și ceea ce și-ar dori de la un apartament, persoanele care își cumpără primul apartament se pot confrunta cu diferite probleme. Totul de la finisaje și până la amplasarea apartamentului trebuie să fie verificate cu atenție, în așa fel încât să fim siguri că investiția pe care o facem este capabilă să se ridice la nivelul standardelor așteptate. Astfel, dacă deja ai setat un buget pe care nu vrei să îl depășești și știi care sunt cerințele tale, rămâi alături de noi și descoperă în rândurile următoare cum poți fi sigur că imobilul pe care l-a achiziționat este cel potrivit pentru tine.

  1. Poziționarea apartamentului

Nu este deloc un secret faptul că de cele mai multe ori poziționarea apartamentului influențează prețul pe care imobilul are. Dacă ești în căutarea unui apartament nou-nouț, este important să fii sigur că etajul pe care l-ai ales este cel dorit de tine. Potrivit dezvoltatorilor, prețul unui apartament este mai mare pe măsură ce etajul la care se află crește. Pe scurt, un apartament situat la etajele inferioare sau chiar la parter va avea un preț de listă mult mai mic față de unul situat la etaje superioare și chiar aproape de vârful blocului. Acest lucru se traduce prin faptul că priveliștea pe care o ai de la un apartament situat la un nivel superior este superbă și are un preț ridicat.

  • Facilitățile din zonă

Fiecare cartier are specificul lui. Cu toate acestea, atunci când vrei să te asiguri că faci o investiție de lungă durată, este imperios necesar să știi care sunt facilitățile pe care le ai în zonă. Altfel spus, îți recomandăm să iei în considerare existența saloanelor, a grădinițelor, a școlilor, a vulcanizărilor și chiar a magazinelor de unde te poți aproviziona cu toate alimentele de care ai nevoie. În același timp, părinții cu copii se pot orienta și către cartiere în care există parcuri și locuri de joacă, unde să poată ieși și să petreacă timp în familie. Un alt aspect de reală importanță pentru cei care își caută un apartament în aceste zile rămâne existența unor cutii postale bloc. Aparent, în cazul unor imobile noi, achiziționarea cutiilor poștale de bloc rămâne la latitudinea locatarilor. Așa se face că, administratorii de bloc sunt cei care ajung, ulterior, să achiziționeze aceste lucruri odată cu cerințele locatarilor.

  • Existența mijloacelor de transport în comun

Ușurința cu care te poți deplasa în oraș, centru, și chiar la periferie ajută un cartier să aibă o valoare mai mare sau mai mică. Așa se face că, mai ales în metropole, existența mijloacelor de transport în comun lângă apartamentul pe care urmează să-l achiziționezi este un aspect care va crește sau va scădea prețul de listă al imobilului. Cu toate acestea, dacă ai în plan să folosești mijloacele de transport în comun de fiecare dată când vei merge la serviciu, cumpărături, sau oriunde altundeva vei avea nevoie, acest lucru îți va oferi libertatea de a te mișca mult mai ușor și liber prin oraș.

În ciuda faptului că achiziționarea cel mai bun apartament de pe piață se poate dovedi a fi un proces îndelungat și complex, suntem siguri că sentimentul pe care îl vei avea la final va fi de neegalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *