pachete cadou

Cum să îți surprinzi plăcut angajații și partenerii de afaceri cu ocazia sărbătorilor

Cel mai bun mod de a manifesta aprecierea pentru munca depusă, atât angajaților, cât și partenerilor de afaceri, este prin oferirea de mici atenții. Nu, nu ne referim la elemente care ar putea intra în sfera ilegalității, ci la cadouri dăruite cu ocazia sărbătorilor. În mediul privat, pachetele de Paște sau Crăciun sunt des întâlnite și au rolul de a întări legătura profesională odată stabilită. În cazul în care nu găsești inspirația necesară, rămâi alături de noi și descoperă cum să îți surprinzi plăcut angajații și partenerii de Crăciun anul acesta!

1. Cu felicitări adresate personal

De fiecare dată când vrei să apreciezi munca depusă de cei care lucrează cu sau pentru tine, poți apela la felicitări adresate în nume personal. Altfel spus, îți recomandăm să îți rupi câteva minute (sau ore, în funcție de numărul de angajați și parteneri) și să semnezi personal fiecare felicitare. Bineînțeles, această etapă se numără printre ultimele, prima fiind să așterni cele mai frumoase urări care îți vin în minte.

2. Cu produse de calitate

Atunci când vrei să ai parte de calitate, trebuie să oferi calitate. Acest lucru este indicat să se vadă și în micile atenții pe care le oferi cu ocazia sărbătorilor. Pe GiftIdea găsești unele dintre cele mai aspectuoase pachete cadou, cu produse de calitate superioară. Acestea pot fi cadouri corporate ideale, nu doar pentru parteneri ci, mai ales, pentru angajați.

3. Cu măriri de salariu sau bonificații

La finalul oricărui an, fiecare angajat își dorește să afle dacă următorul va fi prielnic, din punct de vedere financiar. De aceea, este indicat ca înainte de apariția sărbătorilor de iarnă, să oferi măriri și/sau bonificații, după caz. Nu doar că vor îmbunătăți motivația angajaților, însă le vor fi de mare folos în planificările bugetare pe care și le vor trasa.

Fii alături de angajații și partenerii tăi de afaceri Crăciunul acesta și bucură-te de venituri în creștere în 2021!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *