Cum să slăbești eficient și rapid cu criolipoliză

Nu există persoane care să prefere programele de slăbire bazate pe foame sau alte diete intense. Multe persoane au optat pentru metoda de slăbit prin îngheț și dizolvarea grăsimilor înghețate. Într-o  clinică remodelare corporală București vei putea găși un astfel de tratatment. Nu numai că disconfortul va fi minimizat, dar efectul poate fi observat imediat după primul tratament. Zona tratată este înghețată, și grăsimea se poate reduce cu până la 15 cm. Pentru aparatul de criolipoliza este necesar ca timpul de expunere să fie de aproximativ 20 de minute.

Totul despre procedura prin înghețare – criolipoliza

criolipoliza pret

Criolipoliza preț în București, cunoscută și sub denumirea de congelare a grăsimilor. Este o terapie nechirurgicală de reducere a grăsimilor care folosește temperaturi scăzute pentru a îndepărta depozitele de grăsime din anumite părți ale corpului. Procedura are scopul de a elimina depozitele de grăsime localizate sau umflăturile rezistente la dietă și la exercițiile fizice. Nu este potrivită procedura pentru persoanele obeze sau extrem de supraponderale.

În comparație cu alte echipamente care folosesc soluții la temperatură scăzută, criolipoliza face de fapt ceea ce spune, adică se răcește la minus 11 grade Celsius. Aceasta este temperatura care se folosește constant pe toată perioada tratamentului. Procedura nu traumatizeaza pielea și nici nu este nevoie de o perioadă de recuperare, dar efectele ei se mențin în timp doar dacă persoană este mai atentă la stilul de viață pe care urmează să îl adopte.

Acest aparat poate fi folosit pe orice parte a corpului care are nevoie să reducă circumferința sau să reducă cantitatea de grăsime depusă. Celulele grase din aceste zone sunt eliminate în mod natural, după 3-4 săptămâni de la ultima procedură, grăsimea se elimină prin procesul metabolic al organismului și se va descompune treptat. Este nevoie de aproximativ 20 de minute ca timp de expunere pentru a vedea rezultatele dorite. Dacă gândul la îngheț nu îți zâmbește, trebuie să știi că nici măcar nu vei simți frig sau alte senzații dureroase de la acest tratament. El va îndepărta grăsimea și vă va ține departe de operațiile estetice. Practic, în mai puțin de un minut, aparatul de criolipoliză se va răci până la minus 11 grade Celsius, făcând disconfortul din timpul tratamentului aproape de neobservat.

Programul potrivit de slăbit îți va aduce rezultatele mult dorite

Dacă vrei să ai un corp armonios, frumos, lipsit de grăsimi cu orice preț, trebuie să fi dispus să suporți procedurile potrivite pentru nevoile tale. Nu este cazul dacă folosești un program ușor de slăbit și care să nu îți aducă rezultatele dorite. În schimb cu dispozitivul special creat pentru criolipoliză vei avea rezultatele dorite și fără efecte secundare, ceea ce se poate întâmpla dacă folosești alte metode de slăbire. Acest proces nu va afecta organele interne sau alte părțile corpului, dar va răci părțile corpului pe care doriți să le pierdeți, fără a provoca vreun disconfort insuportabil. Efectul este vizibil imediat după primul tratament, iar stratul de grăsime din zona tratată este redus cu 40-45%. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *