lipoaspiratie brate

Cum se realizeaza operatia moderna de lipoaspiratie brate?

Este de la sine inteles faptul ca domeniul interventiilor chirurgicale estetice este intr-o continua – si rapida – evolutie. In trecut, cele mai multe interventii de natura estetica aveau urmari vizibile – cicatrici, inflamatie la nivelul pielii, precum si daune la nivelul vaselor de sange (daune vizibile pe piele).

Totusi, in ziua de astazi, urmarile respective pot fi, in mare parte, prevenite complet, mai ales cand vine vorba de operatie de lipoaspiratie brate. Membrele superioare sunt la vedere mereu, motiv pentru care semnele unei operatii nu trebuie sa se vada.

Care este procedura moderna de lipoaspiratie a bratelor?

Procedura moderna implica folosirea laserului. Utilizarea acestuia aduce cu sine mai multe beneficii, printre care cele mai importante sunt posibilitatea de a folosi canule mai mici pentru incizii si lichefierea grasimii in timpul procedurii. Ultimul aspect garanteaza o procedura eficienta si rapida, care nu lasa urme – nu produce daune la nivelul vaselor de sange si pielii.

Procedura moderna de lipoaspiratie a bratelor implica urmatoarele:

  • Anestezie locala, realizata prin infiltrare nedureroasa la nivelul tesutului (bratelor);
  • Utilizarea de canule foarte subtiri (1-2mm) pentru a accesa pielea lasata si grasimea in exces, implicit pentru a le indeparta;
  • Utilizarea de laser puternic pentru a lichefia/dizolva grasimea;
  • Aspirarea depunerilor de grasime lichefiate prin intermediul canulelor.
  • Utilizarea de laser puternic pentru a imbunatati fermitatea pielii. Acest lucru este realizat prin promovarea efectului de contractie puternica a fibrelor elastice de la nivelul bratelor si prin regenerarea pielii (efect obtinut prin stimularea fibroblastului la nivelul dermului).

Operatia moderna de lipoaspiratie brate dureaza 1-2 ore. Recuperarea este imediata – o veste cat se poate de buna pentru foarte multe persoane care doresc sa aiba brate fine, suple, tonifiate!

In schimb, va trebui sa apelezi la cateva medicamente antiinflamatorii si antibiotice pentru a garanta un proces de recuperare optim. Totodata, specialistii vor recomanda purtarea unei fase elastice, aceasta prevenind deformarea zonelor supuse lipoaspiratiei. La doua saptamani dupa operatia de lipoaspiratie brate este recomandat masajul de recuperare.

Care sunt rezultatele operatiei de lipoaspiratie brate?

Evident, trebuie sa stii si cand sa astepti rezultatele vizibile!

In general, efectele operatiei de lipoaspiratie brate sunt vizibile cu adevarat dupa 2-6 luni. Dupa aceasta perioada, pielea s-a regenerat si contractat complet. Totusi, in unele cazuri, rezultatele pot fi vizibile si dupa 1-2 saptamani – dar recuperarea nu este completa, desigur.

Exista, in acelasi timp, mai multe aspecte care pot influenta procesul de recuperare, precum si gradul de regenerare si contractare a pielii. Printre acestea se numara varsta, nivelul estrogenului, gradul de hidratare si modificarile hormonale.

Tocmai din acest motiv, este esential sa programezi consultatii ulterioare, pentru ca zona care a fost supusa interventiei de lipoaspiratie brate sa poata fi evaluata de catre un specialist.

Lipoaspiratia bratelor este una dintre cele mai simple proceduri estetice disponibile. Este considerata minim-invaziva si dupa cum ai citit, nu necesita recuperare propriu-zisa, doar atentie si grija din partea ta.

Este esentiala, in schimb, prima ta vizita la clinica estetica. In cadrul acesteia, esteticianul iti va explica procedura de lipoaspiratie brate, implicit iti va spune ce asteptari trebuie sa ai de la aceasta avand in vedere nivelul/depunerile de grasime.

Programeaza o vizita la clinica Dr. Dana Miricioiu si afla mai multe despre acest tip de interventie estetica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *