Dacă simți nevoie de o vacanță, îți propunem să cauți oferte în Tenerife de la Tomis Travel

Ușurința cu care poți purta haine de vara pe tot parcursul anului, senzația că picioarele tale lasă amprente în nisipul incredibil de fin, răcoarea bruscă a Atlanticului când înoți și bucuria soarelui ca partener de călătorie fac din Tenerife o destinație de excepție.

Doar gândindu-te la toate acestea vei începe să simți starea de relaxare. Imaginează-ți că poți trăi din plin fiecare zi de vacanță  afară că măcar să depui eforturi și totuși te-ai simți mai conectat cu tot ceea ce te înconjoară pe masură  ce intri în contact cu natura și cu adevărată esență a insulei.

Oferte în Tenerife pentru o vacanță care îți va aduce zâmbetul pe buze

Tenerife este una dintre insulele Canare, cunoscute și sub numele de Insulele Norocoase. De ce? Clima de primavera, peisajul vulcanic, restaurantele unde gastronomia luxoasă o întâlnește pe cea tradițională și numeroasele locuri de cazare cu adevărat spectaculoase aduc mereu fericire pe fetele vizitatorilor.

Îți propunem oferte în Tenerife pentru momente perfecte de relaxare pe plajele impecabile

Sudul insulei este perfect pentru a te bucura de vremea caldă de pe plajele de-a lungul întregii coaste. Poți petrece zile întregi doar relaxându-te și bucurându-te pe plajă Las Vistas, pe Costa del Silencio sau lângă stâncile impunătoare de lângă Los Gigantes.

Hotelurile de lux și buticurile se grupează în jurul Costă de Adeje unde, după timpul petrecut la plajă, poți merge să faci câteva cumpărături. De asemenea, te poți bucură de mare și în nordul insulei, în locuri preferate de vizitatori, cum ar fi plajele din Puerto de la Cruz sau faimoasele piscine cu apă de mare din Lagos Martianez.

Natura este una dintre atracțiile principale ale insulei. Originile vulcanice oferă peisaje unice pe care le poți descoperi în nordul insulei, cu un traseu pentru a vedea vulcani sau un tur al Parcului Național Teide, un sit al Patrimoniului Mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *