De ce avem nevoie de cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti?

Vrei sa devii mai bun in tot ceea ce iti propui? Vrei sa ai mai multa incredere in tine? Vrei sa inveti cum sa comunici cu cei din jur si sa iti sustii parerile cu usurinta si cu succes? Daca ai raspuns „da” la intrebarile de mai sus, inseamna ca ai nevoie de cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti de la successacademy.ro!

Motto-ul Success Academy este „Facem ceea ce scoala nu face”. Explicatia din spatele acestei alegeri consta in faptul ca Academia vine in completarea programei scolare traditionale. Prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, tinerii vor dobandi skill-uri de leadership si antreprenoriat care le vor fi deosebit de utile pe viitor.

Exista mai multe motive pentru care scoala nu le poate oferi tinerilor toate cunostintele de care au nevoie pentru a gasi o meserie care sa le placa si in care sa exceleze. Aici intervine rolul Academiei care ii ajuta pe cursanti sa descopere raspunsuri sincere la intrebari precum „cine sunt eu?” si „ce imi doresc sa fac?” Trainerii cu experienta de la Success Academy ii ajuta pe participanti sa isi gaseasca „drumul in viata”, aceasta fiind singura solutie pentru a ajunge adulti fericiti si de succes.

Academia este concentrata pe rezultate si tine cont de faptul ca dezvoltarea personala este un proces de lunga durata, care poate sa difere de la o persoana la alta. Din acest motiv, trainerii sunt alaturi de cursanti si de parintii acestora inca de la prima intalnire, oferind feedback personalizat si sugestii individuale.

Unul dintre obiectivele pe care aceasta scoala le urmareste este cresterea nivelului de engleza al participantilor. Grupurile de cursanti sunt impartite, pe de o parte, in functie de varsta si, pe de alta parte, in functie de nivelul de engleza al fiecarui tanar. Astfel, sesiunile de curs se desfasoara saptamanal atat in romana, cat si in engleza.

Din cauza lipsei de timp, orele de engleza de la scoala se concentreaza pe gramatica si pe vocabularul acestei limbi oferind prea multe cunostinte teoretice si prea putine exercitii practice. Din acest motiv, cursurile de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti pun accent pe comunicarea intr-o limba straina invatandu-i pe participanti cum sa gandeasca si sa se exprime liber in engleza.

De asemenea, in cadrul sesiunilor de curs, copiii si adolescenti vor invata cum sa vorbeasca in public, cum sa negocieze, cum sa isi organizeze timpul si, mai presus de orice, cum sa fie ei insisi. Pentru tineri, este foarte greu sa aiba incredere in ei si sa fie autentici, motiv pentru care au nevoie de cursuri de dezvoltare personala.

Inainte de inscrierea propriu-zisa in program, copiii si parinti sunt invitati sa participe la o sesiune Demo, in cadrul careia ii vor cunoaste pe trainerii cu care vor lucra si vor putea observa care este modul de desfasurare al cursurilor. Prin intermediul acestei sesiuni, le va fi mai usor sa hotarasca daca isi doresc cu adevarat sa se inscrie in anul de studiu Success Academy.

Pregateste-te de viitorul pe care il meriti cu ajutorul unor cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, oferite de singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, Success Academy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *