De ce geamuri termopan?

Dupa cum stiti, razele UV de la soare provoaca pagube asupra mobilierului din interior. Termopanele au rolul de a reduce cantitatea de radiatii UV care pot patrunde in casa, in asa fel incat decoartiunile interioare si mobilierul sa nu se deterioreze. Pentru a creste nivelul de protectie impotriva luminii UV, puteti sa adaugati un film UV pe ferestre.

Un alt beneficiu pe care il aduce achizitia geamurilor termopan, este lipsa condensului.

De multe ori ne uitam la geam si vedem picaturi de apa. Acest lucru se datoreaza faptului ca, ferestrele sunt mai reci decat aerul din casa. Asa apare condensul care poate nu va vine sa credeti, insa, are consecinte grave. Picaturile de apa duc la formarea mucegaiului, care poate provoca probleme serioase de sanatate.

Cum puteti rezolva aceasta problema?

Pentru a evita orice problema legata de condens, va recomandam sa achizitionati geamuri termopan de buna calitate, si veti observa ca daunele legate de condens vor disparea. Acest lucru se datoreazea faptului ca, temperatura panelului interior este mai apropiata de temperatura aerului din interiorul casei.

Cu cat nivelul de condens este redus, cu atat reparatiile sunt mai putin costisitoare!

Cum se curata geamurile termopan?

Intretinerea si curatarea geamurilor termopan este foarte usoara. Geamurile se curata regulat deoarece praful poate provoca decolorare si pigmentare. In cazul in care apare condensul, este recomandat sa-l stergeti cat de repede posibil pentru a evita putrezirea cadrelor. Evitati sa folositi produse abrazive. Folositi solutii speciale pentru curatarea geamurilor impreuna cu o laveta moale pentru a mentine geamurile curate si stralucitoare. Stati linistiti, nu veti intampina dificultati in curatarea si intretinerea geamurilor.

Beneficiile termice ale geamurilor termopan

Cu ajutorul geamurilor termopan, temperatura este tot timpul controlata.

In timpul iernii, geamurile termpoan ajuta la mentinerea caldurii in casa. Pe timp de vara, acestea mentin racoare pe toata durata zilei caniculare, deoarece stratul dintre cele doua bucati de sticla ajuta la formarea unei bariere pentru a mentine temperatura.

Estetica geamurilor termopan

Datorita aspectului pe care il ofera geamurile termopan, casa ta va fi vizibil mult mai atractiva decat fara acestea. Casa ta va arata mult mai ingrijita, cocheta si va fi un punct de atractie pentru oricine.

Un geam termoapan mare, asezat in partea din fata casei, va da senzatia de casa spatioasa,primitoare si aerisita, si astfel te vei putea bucura de priveliste, uitandu-te pe geam de pe canapeaua din sufragerie.

In concluzie, dupa cum puteti observa, aceste geamuri aduc doar beneficii si sunt usor de intretinut. Pe langa toate aceste beneficii enumerate mai sus, cu ajutorul geamurilor termopan va veti putea odihni linistiti fara sa mai auziti zgomote din exterior.

 Merita sa investiti in ceva de calitate, care sa va ofere si aspect placut dar si confortul de care aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *