agentie digitala de marketing

De ce merită să lucrezi cu o agenție digitală de marketing?

Dacă începi o nouă afacere sau vrei să extinzi în online afacerea fizică existentă, ai nevoie în primul rând de un site. Nu orice site. Un site care să arate profesional și să fie potrivit domeniului tău de activitate. Apoi, trebuie să promovezi în online acest site. Poți face tu promovarea sau poți colabora cu  o agenție de marketing digital. Vezi în acest articol de ce merită să lucrezi cu o agenție digitală de marketing și care este recomandarea noastră!

  1. De ce merită să lucrezi cu o agenție digitală de marketing?

Chiar și website-ul îl poți face tu. Însă, dacă nu ești programator sau profesionist în webdesign, vei constata că ce îți iese ție nu seamănă absolut deloc cu site-urile profesionale pe care le are concurența ta. De ce? Pentru că tu ești foarte bun pe ce faci tu, însă o agenție digitală este specializată chiar pe webdesign. O agenție este la curent cu absolut tot ce se întâmplă în mediul online, cu noile tehnologii și tendințe în webdesign și este cu un pas înaintea schimbărilor. 

De aceea, pentru primul pas al unei afaceri de succes în online – crearea website-ului – te sfătuim să apelezi la o agenție specializată pe webdesign. 

Știm, pe tine te costă mai puțin să îți faci singur website-ul decât să ți-l facă o agenție profesionistă. Pe parcurs, însă, când vei vedea că nu rankezi în Google, că erorile se țin lanț și că oamenii pur și simplu nu au încredere să cumpere de la tine deși ai prețurile cele mai mici, vei ajunge tot la o agenție. Problema este că vei pierde timp, nervi, bani și îți va slăbi încrederea în noul tău business. De aceea, noi te încurajăm să lucrezi din prima cu o astfel de agenție. 

  1. Ai nevoie de un site creat profesionist!

Adevărul este că nu toți ne pricepem la contabilitate, nu toți putem scrie poezii și nu toți avem ochiul format pentru webdesign. De aceea, este mai bine să te ocupi tu de lucrurile la care te pricepi cel mai bine din business-ul tău și să lași o agenție digitală să se ocupe de webdesign-ul site-ului tău. 

Ei îți vor analiza competiția și îți vor face un site mult mai bun și mai original decât ai fi avut tu timp, răbdare sau cunoștințe. Ei asta fac. Le spui câteva detalii despre afacerea ta și în mintea lor site-ul tău deja se conturează. Și va fi un site bun. Poate cel mai bun de pe nișa ta. 

În acest mod, nu vei risca să ai aceeași temă instalată pe care a folosit-o și competiția. Nu vei risca să te trezești cu poze furate și încărcate pe site-ul tău. Nu ți se va bloca site-ul exact când clientul introduce datele cardului pentru a plăti online. Vei evita multe dintre coșmarurile cu care un website neprofesionist te poate “îmbogăți”.

Până la urmă, site-ul tău este cartea de vizită a afacerii tale și vrei să arate și să funcționeze impecabil. Site-ul este agentul tău de vânzări care lucrează non-stop pentru tine, pentru a-ți aduce clienți și vânzări. Site-ul este baza afacerii tale online. Investește într-un site bun chiar de la început! 

Dacă începi cu un site prost și pe parcurs vei vrea unul profesionist, mutarea datelor de pe un site pe altul va fi greoaie. Vei pierde mult la capitolul SEO și vei întâmpina erori pe care le vei pune la punct în luni de zile poate. De aceea, sfatul nostru pentru orice antreprenor este sa începi din prima cu un site creat pentru succes, pentru o afacere scalabilă. Timpul înseamnă bani, iar tu știi asta cel mai bine.

  1. O agenție îți oferă servicii complete de promovare online

În plus, o agenție digitală profesionistă, așa cum este AdsLeaders, nu te lasă cu site-ul în brațe ca să te descurci tu cu el. Din contră, specialiștii lor se vor ocupa în continuare de mentenanța noului site și de promovarea lui SEO, PPC și în Social Media. 

În acest fel, vei beneficia de o echipă întreagă la dispoziția ta: un tehnician programator, un specialist SEO, un specialist PPC și un specialist pentru promovarea organică în Social Media. Practic, vei beneficia de servicii complete de promovare online fără să trebuiască să angajezi o mică armată de oameni. Rezultatul? Această armată de specialiști lucrează pentru tine și îți trimit clienți și comenzi din online, iar tu va trebui doar să administrezi fluxul afacerii tale. 
Dacă tu stai și te concentrezi pe chestii mici, cum ar fi administrarea blogului sau paginii de Facebook, nu vei avea timp pentru chestiile mari și importante – scalarea afacerii și depășirea concurenței. De aceea, merită să lucrezi cu o agenție digitală de marketing care să îți ofere și servicii de creare site. Pentru succesul afacerii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *