De ce plasa sudata este folosita atat de des in ultima perioada?

Plasa sudata este un produs metalic din domeniul constructiilor confectionat din otel. Diametrul minim per bucata este de 5 mm, ceea ce inseamna ca este adesea folosita pentru armarea structurilor produse din beton. Aceasta contribuie din plin la crestrea rezistentei proiectului, dar in acelasi timp si a duratei de viata.

Unde se foloseste plasa sudata?

plasa sudata

Asa cum mentionam anterior, adesea plasa sudata este folosita de catre specialisti pentru armarea peretilor, precum peretii de sprijin, placile planseelor sau multe altele. Acest produs ajuta foarte mult proiectul sa aiba o rezistenta buna in timp. Expertii sunt de parere ca acest produs se foloseste pentru peretii confectionati din caramida intr-o constructie veche care trebuie reconsolidata. Vezi aici gama: https://mesterumanole.ro/metalurgice/plasa-sudata

Expertii sunt de parere ca este cea mai eficienta solutie prin care se poate creste rezistenta peretilor. In plus, utilizarea de plasa sudata este cea mai buna solutie in cresterea rezistentei peretilor desparitori ai unei constructii, deoarece are o protectie mare impotriva cutremurelor.

Cum trebuie transportat in mod corect acest material?

Atunci cand plasa sudata este transportata trebuie sa fie respectate cateva conditii pentru a se pastra calitatea. Astfel, aceasta trebuie sa fie asezata cu grija mare fara a nu se degrada pana la proiectul final. Ulterior, si descarcarea se va face cu aceeasi grija si in momentul in care va fi depozitate pentru ca ulterior sa fie folosita la capacitati maxime.

Cum trebuie depozitat in mod corect acest produs?

Expertii recomanda ca depozitarea sa se faca in conditii optime si trebuie folosita pentru a reduce reduce cat mai mult numarul manipularilor. Depozitarea trebuie sa fie intotdeauna intr-o pozitie orientala. Asezarea intr-o pozitie verticala se face doar cand este singura solutie disponibila. In plus, pentru a evita coroziunea si murdarirea, acestea trebuie depozitate pe o suprafata din beton sau pe paleti din lemn.

In general, o singura bucata din acest material nu va acoperi complet suprafata unui perete care urmeaza a fi armat cu ajutorul sau. Astfel, in acest caz se vor folosi mai multe bucati care vor trebui innadite intre ele.

Daca acest proces urmeaza sa fie utilizat pe o zona mai intinsa, specialistii recomanda ca numarul pieselor din aceeasi sectiune sa nu fie mai mare de jumatate din suprafata totala de armatura din respectiva sectiune. In plus, aceeasi recomandare trebuie sa fie respectata si in cazul armarii cu mai multe bucati suprapuse, ce vor fi asezate pe un singur rand sau pe mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *