De ce rucsacurile de dama sunt din ce in ce mai populare?

Rucsacurile au depasit de mult momentul cand erau purtate doar la scoala, iar in aceste momente, au ajuns sa fie printre accesoriile preferate ale femeilor de pretutindeni, indiferent de statutul acestora. Inca din anul 2015 a existat o cerere exceptional de mare pentru diferite modele de rucsacuri pentru femei si aceasta tendinta a continuat si in zilele noastre.

  Si tinand cont de faptul ca fiecare femeie este in cautarea unui rucsac dama perfect pentru fiecare zi, designerii sunt provocati sa creeze modele clasice, dar practice, care sa se potriveasca nevoilor fiecarei femei.

Iata insa care sunt cele mai frecvente motive pentru care femeile prefera rucsacurile:

  • Pentru munca

 Pentru femeia care munceste si care este intr-o continua alergatura intre casa si birou, este esential sa aiba o geanta cu spatiu suficient. Acesta este si motivul pentru care foarte multe femei antreprenoare, profesioniste sau CEO au lasat in urma gentile traditionale in favoarea rucsacurilor functionale.

  Este esential ca femeile care lucreaza intr-un medii profesioniste sa transporte in siguranta un laptop, sticla de apa, haine de sala, agende, produse cosmetice sau de igiena, etc. Viata aglomerata si agitata a unei femei de afaceri are nevoie de o geanta dinamica, precum ea. Iar rucsacul permite o modalitate usoara de a oscila intre sarcinile de munca si viata personala.

  • Pentru calatorii mai scurte sau mai lungi

  Pentru doamnele care folosesc frecvent transportul public, rucsacul este cea mai convenabila optiune. In timp ce o geanta purtata pe un umar necesita ajustari constante, rucsacul distribuie greutatea pe spate si lasa ambele maini libere.

  Rucsacul ofera posibilitatea de a stoca tot ceea ce reprezinta o necesitate zilnica si, de ce nu, acestea sunt mult mai sigure decat majoritatea posetelor.

  • Pentru mame ocupate

 Pentru mamici, rucsacurile permit ca mainile sa ramana libere si ofera garantia ca toate articolele sunt depozitate in siguranta, iar datorita compartimentelor numeroase, totul este foarte bine organizat in interior.

  • Pentru beneficii ergonomice

Rucsacurile pentru femei s-au dovedit a fi mai ergonomice decat alte tipuri de genti. Capacitatea lor de a distribui in mod uniform greutatea pe spate nu permit aparitia dezechilibrelor musculare. Medicii recomanda rucsacurile, deoarece acestea sunt mai bune pentru muschii spatelui, umerilor sau pentru coloana vertebrala. Mai mult, bretelele rucsacurilor au tendinta de a fi mult mai captusite decat la posete, astfel incat, daca ai nevoie de o geanta confortabila si ergonomica, rucsacul este alegerea optima.

  • Pentru practicitate si functionalitate

In loc ca o femeie sa jongleze cu bagaje de diferite dimensiuni, ea poate opta pentru un rucsac, care serveste foarte bine ca si geanta de transport. Rucsacurile pentru dame pot contine toate necesitatile pentru o zi si sunt potrivite in orice locatie, completand numeroase stiluri de viata.

  • Pentru a fi in trend

 Pentru fashionistele care sunt mereu la curent cu ultimele tendinte, ’’athleisure’’ este un stil care devine din ce in ce mai popular si mai puternic. Astfel, din ce in ce mai des se observa femei care asorteaza camasa cu adidasii si diferite modele de rucsacuri. Acest lucru se intampla din mai multe motive, in special acela ca la locul de munca este permisa o moda mai casual si functionala, decat cea traditionala si formala. Acest lucru a garantat popularitatea din ce in ce mai mare a rucsacurilor pentru femei ale caror scopuri si functii completeaza perfect acest stil ’’athleisure’’. Acest stil a fost adoptat de foarte multe femei, nu numai pentru ca este mai confortabil, dar le permite sa se concentreze asupra sarcinilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.