De ce sa achizitionati platbanda de la Mesteru Manole?

platbanda

Platbanda este un material de constructii ce apartine categoriei de produse metalurgice. Ea este fabricata din otel otel, o materie prima foarte calitativa, oferindu-i in primul rand o rezistenta excelenta.

Platbanda reprezinta un material cu o mare versatilitate, putand fi integrat cu usurinta in cadrul a multiple tipuri de proiecte de constructii.

Cum se confectioneaza platbanda?

Platbanda se poate obtine prin doua procese de fabricare distincte. In functie de procedeul ales, ea va capata caracteristici finale diferite, adaptandu-se dorintelor dvs. si cerintelor proiectului in care va fi intrebuintata. Cele doua procese sunt laminarea la cald si cea la rece.

Laminarea la cald se refera la incalzirea otelului la temperaturi foarte crescute, astfel conducand la recristalizarea otelului. In acest fel, otelul pierde din duritate si va deveni mai maleabil si mai flexibil, fiind posibila alungirea sa. Platbanda ce se obtine prin aceasta metoda va avea margini rotunjite, fiind utilizabila in cadrul confectiilor metalice.

Laminarea la rece, pe de alta parte, conduce la obtinerea unui material cu o duritate mult superioara. Pastrandu-si aceasta duritate, otelul se poate alungi mult mai mult fara a risca pierderea stabilitatii si rezistentei. Datorita acestui lucru, prin laminare la rece este posibila obtinerea unui material cu o grosime mult mai mica si mai fina. In plus, marginile materialului vor fi drepte, ideale pentru proiectele care necesita o precizie crescut. Aceasta varianta se poate si vopsi.

Ce proprietati detine acest material?

Platbanda este un material fiabil ce se poate achizitiona sub diverse dimensiuni. Aceasta se adapteaza cu usurinta nevoilor dvs. si este un produs ce se poate taia, gauri, si suda fara dificultate, fiind integrabila in multiple tipuri de structuri din metal.

Datorita materiei prime ce sta la baza sa, ea imprumuta caracteristicile deosebite ale otelului. Datorita acestuia, platbanda este foarte rezistenta fata de factorii externi, fiind capabila de a-si mentine proprietatile un timp indelungat. Este un produs calitativ, fiabil si adaptabil, cu un raport calitate-pret atragator. Mai mult decat atat, datorita durabilitatii, aceasta se poate reutiliza in proiecte ulterioare.

La Mesteru Manole gasiti platbanda de calitate!

Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce va pune la dispozitie o gama variata de produse de calitate la preturi foarte bune, pe care le puteti comanda simplu si rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *