pop-up textil

De ce sa alegi un pop-up textil si nu alt sistem expozitional?

pop-up textil

Diferenta cheie intre un design clasic de afisare si un pop-up textil este in formatul grafic sub care se regasesc. Afisajele de tipul celui textil utilizeaza mai multe panouri grafice infasurate care sunt prinse vertical si se unesc intre ele pentru a forma un panou grafic mai mare.

Afisajele clasice au o grafica mai mare imprimat pe o bucata mult mai mare de material care este extinsa pe cadrul afisajului. Care dintre aceste optiuni ar trebui sa le utilizezi pentru standul tau in cadrul expozitiilor comerciale sau a evenimentelor, reprezinta o alegere care se reduce in cele din urma la doua consideratii: aspectul si comoditatea.

Iata care sunt principalele caracteristici ale unui pop-up textil

  1. Transportul usor

Afisajele de tipul unui pop-up textil sunt mai usoare si necesita mai putin spatiu pentru a le transporta. Un astfel de sistem cu o dimensiune medie se potriveste intotdeauna intr-o geanta standard, in timp ce un afisaj clasic necesita adesea mai mult spatiu. Acest lucru se datoreaza in principal posibilitatii pe care o are primul sistem de a se plia intr-o forma mai compacta, avand si o dimensiune mai mica.

  1. Configurarea design-ului si a afisajului

Pentru un afisaj mediu, timpul de configurare este foarte asemanator pentru majoritatea sistemelor, dar pentru un pop-up textil iti va lua mult mai putin timp sa il montezi decat pentru alte sisteme. Acesta are un sistem de extindere foarte usor de manevrat, astfel incat grafica aluneca cu usurinta peste cadru, fiind ajutata de elementele suplimentare ale barelor de canal suspendate si ale panourilor de aliniere.

  1. Durabilitate si curatare usoara

Rama de afisare a unui pop-up textil este putin mai durabila, deoarece are mai putine piese mobile. Astfel, acesta este incomparabil cu orice alt tip de sistem expozitional din punct de vedere al calitatii si al durabilitatii. Atentie! Panourile grafice ale unui pop-up textil trebuie tratate cu precautie pentru a evita sa se increteasca sau sa se deterioreze. Tesatura nu reprezinta o problema, deoarece elementele grafice pot fi bagate la masina de spalat pentru a fi curatate si apoi montate pe cadru pentru a se usca. Cu toate acestea, este important sa eviti petele permanente pe tesatura. In majoritatea cazurilor, murdaria sau grasimea pot fi sterse de pe panourile grafice cu apa sau o solutie usoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.