De ce sa personalizezi rucsacurile angajatilor tai?

Angajatii pot fi cei mai buni ambasadori ai brandului afacerii noastre, atat timp cat stim cum sa avem grija de ei si sa le acordam atentia pe care o merita. A le oferi materiale publicitare personalizate, nu numai ca este o modalitate buna de a-i stimula, dar creeaza si o imagine corporativa buna. Totodata, se poate obtine si o imbunatatire a spiritului de echipa.

Cadourile publicitare pot fi un factor important in satisfactia angajatilor. Dar, ca orice cadou, trebuie sa alegem bine ceea ce oferim, astfel incat angajatii sa-l poarte cu mandrie. Ca un cadou pentru angajati, putem lua in considerare rucsacurile personalizate. Acestea nu numai ca sunt practice si utile in viata de zi cu zi, dar sunt si o modalitate excelenta de a ne face marca mai vizibila. Rucsacuri personalizate sunt cadouri ce nu pot fi trecute cu vederea. Acestea sunt unul dintre cele mai utile si apreciate elemente promotionale, ca element al loialitatii angajatilor. Hai sa aflam de ce!

Rucsacul este un produs pe care l-am folosit cu totii

In ceea ce priveste rucsacurile personalizate, utilizarea lor este complet transversala in ceea ce priveste varsta, sexul, tipul de angajare si sectorul profesional. Noi toti, la un moment dat, am profitat de ele pentru a transporta cartile scolare, hainele de sport, calculatorul, etc. 

Rucsacul personalizat este un produs de mare utilizare se numara printre cele mai apreciate in ceea ce priveste satisfactia angajatilor. Acesta este motivul pentru care rucsacurile personalizate mentin un nivel constant al cererii pe tot parcursul anului, deoarece multe firme le folosesc pentru a le oferi angajatilor.

  • Adaptare la noile metode de lucru

Cu noi modele de afaceri, mobilitatea si modelele actuale de lucru (work from home), din ce in ce mai multi angajati sunt nevoiti sa-si transporte echipamentele de lucru. Este foarte obisnuit sa participati la o „parada” zilnica de rucsacuri publicitare cu logo-uri de marci. 

Potrivit studiilor, avand in vedere tipul de angajati, sectorul in care activeaza o firma, dar si strategiile de marketing, brandurile au puterea de a alege dintr-o mare varietate de rucsacuri personalizate, fie cu logo-ul companiei sau cu orice inscriptie. Sa ne uitam la cateva dintre cele mai comune exemple de rucsacuri personalizate si cum pot fi ele de folos.

Rucsacuri sportive personalizate

Foarte frecvente in pachetele de bun venit de sali de sport si centre sportive, aceste modele sunt o necesitate pentru entuziastii de fitness. Sentimentul de apartenenta si complicitate cu brandul, atat in angajati, cat si in membrii clubului, este consolidat in mod semnificativ. Si, in acelasi timp, se castiga mult in ceea ce priveste notorietatea marcii dincolo de contextul salii de sport in cauza. Rucsacul merge in fata ochilor publicului de interes al marcii si acesta este un succes absolut.

Cu cat brandul ofera mai multa calitate in piata, cu atat mai multe persoane isi vor dori sa poarte un rucsac care poarta logo-ul companiei respective. Acest este un avantaj imens pentru imaginea afacerii respective. Trebuie sa mai aveti in vedere si calitatea acestor rucsacuri. Un material de proasta calitate nu va fi apreciat de persoanele care primesc aceste cadouri corporate.

Rucsacuri casual personalizate

Intotdeauna utile pentru orice probleme, rucsacurile pe care le putem purta zi de zi, nu pot lipsi. Acestea se adapteaza la contexte si nevoi foarte diferite, iar pretul lor scazut este foarte atractiv pentru firme. Angajatii le apreciaza pentru ca se pot folosi de ele in orice imprejurare. Angajatorii se bucura pentru ca brandul lor devine si mai vizibil, fiind expus prin purtarea rucsacului de catre angajati. Complet personalizabil in ceea ce priveste culoarea, materialul sau chiar si atunci fermoare.

Rucsacuri pentru laptop personalizate

Acestea sunt o necesitate a companiilor de consultanta, in special in sectorul IT. Gama de modele este larga si se adapteaza la orice tip de buget, strategie si nivel public sau profesional al celor care le primesc. Pentru laptopuri mai mari, cu incarcator USB si chiar cu roti, rucsacurile vin cu oferte pentru a fi personalizate, astfel, niciun angajat nu este neglijat. Oferind rucsacuri personalizate angajatilor, este usor sa obtineti strategia corecta si nu va exista nicio marja de eroare in atingerea obiectivelor de publicitate!

Indiferent de destinatia pe care o au si care vizeaza un tip sau altul de public, rucsacurile personalizate au devenit o necesitate pentru firmele de toate tipurile. Ele ofera o imagine corporativa puternica, sunt un element de legatura intre marca si loialitatea angajatilor si, in plus, genereaza o vizibilitate foarte puternica a marcii, pe masura ce sunt expuse intregii lumi, in contexte diferite, chiar si pe plan international.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *