De ce sunt necesare anvelopele de iarna?

Odata cu debutul primului inghet, cand temperatura medie zilnica se apropie de 7 grade Celsius, soferii incep sa se gandeasca la schimbarea anvelopelor. Mai mult, atunci cand alege anvelope de iarna, consumatorul se confrunta cu un sortiment destul de mare, fiind destul de greu de ales. In magazinul online anvelomag.ro poti gasi o varietate de anvelope de iarna. Iata cateva dintre acestea si caracteristicile lor.

 

Anvelope de iarna Rosava

Cel mai important avantaj al anvelopelor Rosava este combinatia excelenta intre costuri accesibile si performante competitive. In plus, astfel de anvelope sunt dezvoltate tinand cont de caracteristicile suprafetei drumului si de conditiile climatice ale tarilor din Europa de Est. In astfel de conditii nefavorabile, anvelopele demonstreaza fiabilitate si durabilitate exceptionale pe fundalul altor marci europene. Mai mult, adaptarea se realizeaza la nivel molecular. In special, compusul de cauciuc utilizat in anvelopele Rosava contine componente speciale care permit mentinerea proprietatilor fizico-chimice intr-un interval de temperatura foarte larg si oferind rezistenta la orice influenta mecanica agresiva.

Anvelope de iarna Tyres Imperial

Anvelopele de iarna Imperial difera prin compozitia lor, deoarece pentru iarna cauciucul trebuie sa fie mai rezistent la inghet. O caracteristica speciala este faptul ca au un pret mic. Cu toate acestea, cauciucul este de inalta calitate. 

Anvelope de iarna Tristar

In timp ce isi promoveaza noua marca de anvelope Tristar pe piata internationala, compania chineza China Tires Distribution Ltd., care are o vasta experienta in industria anvelopelor si o baza de productie puternica, isi propune sa satisfaca cat mai multi consumatori, prezentand anvelope de calitate la un pret accesibil. Anvelopele Tristar sunt intruchiparea calitatii si inovatiei tehnologice a renumitului producator chinez de anvelope Tristar.

Anvelope de iarna Sumitomo

Anvelopele de iarna ale marcii japoneze Sumitomo combina mai multe avantaje, care fac ca sofatul pe drumuri inzapezite sau umede sa fie confortabil si sigur. Cauciucul are acvacanale adanci care dreneaza eficient suprafata de contact, protejeaza janta rotii, are un sistem dezvoltat de taieturi transversale sau longitudinale care reduce zgomotul in timpul conducerii.

Anvelope de iarna Sailun

Specialistii care lucreaza la Sailun folosesc in mod activ experienta si evolutiile internationale in proiectarea si fabricarea anvelopelor Sailun de cea mai inalta categorie pentru toate vehiculele. Astfel de metode, utilizate de Sailun, determina calitatea performantei si costurile reduse. 

Anvelope de iarna Tigar

In ciuda costurilor reduse, anvelopele Tigar Winter demonstreaza o aderenta impecabila pe drumurile inzapezite si inghetate, confortul la mers si rezistenta minima la rulare. Tigar este echipat cu un model traditional de rulare simetric de iarna. Structura sa in forma de V ofera stabilitate directionala ridicata, fara deriva. 

Anvelope de iarna GoldLine

Anvelopele de iarna Goldline Winter au un model de rulare asimetric care imbunatateste manipularea pe suprafete uscate si umede. Trei caneluri longitudinale sunt responsabile pentru scurgerea apei, iar silica din compusul de cauciuc creste aderenta reducand totodata rezistenta la rulare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *