De unde cumpărăm ochelari protecție PC

Dacă sunteți o persoană convinsă de valoarea protejării ochilor de lumina albastră a ecranelor, mai aveți câțiva pași de parcurs înainte de a vă cumpăra ochelari protecție PC.

Ochelari protecție PC pentru pasionații de jocuri: ce sunt?

Ochelari protecție PC sunt un anumit tip de ochelari care blochează lumina albastră. Aceștia sunt destinați mai ales jucătorilor profesioniști. Sau entuziaștilor foarte pasionați de jocuri video, care petrec ore foarte lungi în fața ecranului.

Ochelarii protecție PC au, de asemenea, lentile a căror acoperire filtrează o parte din lumina albastră care iese din ecrane. Dar filtrarea pe care o oferă ochelarii pentru pasionații de jocuri PC este mult mai bună. În timp ce ochelarii standard filtrează în general între 15 și 30% din lumina albastră, ochelarii de acest gen filtrează în medie între 30 și 70%. Unele modele foarte protectoare chiar filtrează până la 85%.

Cu toate acestea, această filtrare intensă distorsionează oarecum percepția culorilor. Apoi, există diferențe în cadrul. Ramă ochelarilor pentru gaming este adesea foarte conturată, rotunjită pentru a urmă formă capului. Începutul ramelor poate fi larg și strâmt la tâmple. Acest lucru protejează împotriva radiațiilor și a pâlpâirii laterale.

În plus, capetele ramelor (deasupra urechilor) sunt adesea subțiri, în comparație cu ochelarii convenționali. Această finețe permite jucătorilor să poarte căști fără durere sau disconfort peste ochelarii protecție PC.

De ce ar trebui să cumpărați ochelari protecție PC pentru gaming?

Ochelarii de gaming sunt mult mai mult decât un alt accesoriu pentru pasionații de jocuri. Ei sunt de fapt o protecție  esențială pentru sănătatea vederii, dar și de ansamblu.

Într-adevăr, protejează împotriva efectelor nocive ale supraexpunerii la lumina albastră care funcționează în LED-urile de pe toate ecranele noastre.

De unde să cumpărați ochelari protecție PC

Există două alternative principale în momentul achiziției: magazinele fizice și magazinele online.

Magazinele fizice au avantajul apropierii. Vă puteți plimbă pe acolo, lucru ideal dacă doriți să probati ochelarii. Magazinele fizice vor fi, de asemenea, alegerea dvs. dacă sunteți în căutarea unui sfat personalizat și a unui serviciu prietenos pentru clienți. De asemenea, acesta va fi locul unde trebuie să mergeți dacă prezentați deja simptome și este posibil să aveți nevoie de corectarea vederii. Cu toate acestea, există și un mic dezavantaj: alegerea este adesea limitată, iar prețurile percepute sunt puțin mai mari decât prețul mediu găsit pe internet.

Magazinele online au în mare parte avantajele și dezavantajele opuse ale magazinelor online. Într-adevăr, au avantajul de a oferi o gamă largă de modele. Magazinele online sunt o alegere convenabilă dacă aveți timp limitat sau timp în afară orelor fizice ale magazinului. În cele din urmă, este o alegere bună dacă locuiți într-o zonă rurală, iar drumul până la un magazin fizic este cam dificil pentru dvs.

Cu toate acestea, în magazinele online nu veți găsi sfaturile personalizate care există în magazinele fizice.

În cele din urmă, pentru a ști de unde să vă cumpărați ochelari de protecție pentru lumina albastră de la calculator potriviți pentru ore petrecute în față jocului favorit, va trebui să alegeți între magazinele fizice și magazinele online. Principalul lucru este să găsiți perechea care să vi se potrivească și care să vă protejeze eficient!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.