Descoperă Cheia Transformării Personale cu Academia re!START: Educație personalizată pentru o viață plină de sens!

Lipsa de aliniere şi lipsa de comunicare dintre minte-trup-spirit ne transmite adesea semnale puternice și dureroase. Sunt semnale care iau forma problemelor financiare, problemelor din relaţii, conflicte la locul de muncă, la şcoală sau acasă, diferite forme de depresie şi anxietate.

Astfel de semnale, dacă sunt ignorate îndeajuns de mult timp, se transformă în final în boli ale corpului fizic. Sunt ultimele şi cele mai clare şi dureroase semnale care ne spun că… nu suntem pe calea noastră. Sunt semnale care ne spun că nu suntem aliniaţi cu noi înşine. Nu avem o relaţie bună cu noi şi prin urmare nici cu ceilalţi.

Cei mai mulţi dintre noi, ”oameni moderni, high-tech şi up-to-date”, am uitat de noi înşine, pentru că ne-am specializat în a trăi în exteriorul minţii şi al corpului nostru. Ştim multe despre mai tot ce ne înconjoară, dar am uitat cine suntem cu adevărat, în interior.

Și atunci suntem prinși într-o capcană unde deseori simţim că trecem printr-o perioadă fără resurse fără a vedea o cale de ieșire. Rămânem captivi în acele gânduri care ne împiedică să mai progresăm. Apare un sentiment puternic de pierdere a scopului și misiunii personale. Motivația de a-ți stabili noi obiective dispare cu desăvârșire.

Tot acest șcenariu poate să se schimbe instant iar cheia este în primul rând la tine!

Aceasta constă în dorința de a spune Stop comportamentelor sabotatoare și decizia fermă de a te elibera de emoțiile negative și de blocaje.

Din fericire există oameni pregătiți să se alăture și să te ghideze pe tot parcursul călătoriei spre sine.

Imaginează-ți o lume în care oamenii sunt mai fericiți, mai conștienți de sine, și trăiesc mai intens în fiecare moment. Poate părea un vis, un vis care inițial timid, a prins contur în mintea fondatorilor Academiei re!START și a fost preluat cu entuziasm de întreaga echipă.

Academia re!START: Adevărata Schimbare începe în interiorul tău!

În această eră a schimbărilor ia naștere Academia re!START cu focus pe educație și o misiune onorabilă de a transforma felul în care oamenii învață și evoluează, adaptându-ne la fiecare individ în parte.

Imaginează-ți o lume în care oamenii sunt mai fericiți, mai conștienți de sine, și trăiesc mai intens în fiecare moment. Poate părea un vis, un vis care inițial timid, a prins contur în mintea fondatorilor Academiei re!START și a fost preluat cu entuziasm de întreaga echipă.

Academia re!START nu este doar un loc de învățare; este un răspuns la nevoia de a trăi într-o lume diferită unde tu îți poți crea realitatea și viitorul.

Cu experienţe de viaţă şi cu specializări diferite, membrii echipei Academia re!START sunt legaţi de pasiunea pentru Programarea Neuro-Lingvistică şi de misiunea comună de a susţine oamenii să ajungă la cea mai bună versiune a lor, în toate domeniile vieţii. 

Radu-Corin Stan, unul dintre membrii fondatori ai Academiei re!START, se evidențiază ca maestru în psihologie, Trainer de Programare Neuro-Lingvistică (NLP), business și life coach, precum și Master Practitioner în hipnoterapie și Time Line Therapy® (TLT®). Cu o pasiune  pentru dezvoltarea personală și materializarea potențialului uman, Radu a dedicat cariera sa misiunii de a ajuta oamenii să-și transforme viața prin utilizarea tehnicilor NLP, hipnoterapie și Time Line Therapy®. Expertiza sa unică poate fi cheia succesului în afaceri și în viața personală!

Gabriela Albert cunoscută ca un antreprenor pasionat și Trainer de Programare Neuro-Lingvistică (NLP), a intrat în lumea afacerilor încă din 2008. Observând că mulți oameni, deși înzestrați cu informații valoroase și abilități remarcabile, se confruntă cu dificultăți în construirea unei vieți împlinite, Gabi a decis să ofere ajutor. Astfel își aduce aportul în Academia re!START ca și membru fondator și maestru NLP și se angajează să devină ghidul tău către atingerea tuturor obiectivelor. Fie că vorbim de o ghidare  în domeniul afacerilor sau în sfera personală, Gabriela oferă instrumentele și sfaturile necesare pentru a transforma visurile tale în realitate.

Angela Cojocaru, o terapeută pasionată și Lifecoach, precum și Trainer de Programare Neuro-Lingvistică (NLP), este fondatoarea GrAtttitude Coaching și al Academiei re!START. Cu un devotament profund față de oameni și o dragoste deosebită pentru a-i vedea fericiți și împliniți, Angela și-a asumat rolul de ghid încă din 2014. Plasându-se în punctele de intersecție ale drumurilor oamenilor, Angela și-a propus să faciliteze decizii, auto-descoperiri, și să ajute indivizii să-și amintească cine sunt cu adevărat. Misiunea ei este să promoveze auto-iubirea și iubirea pentru viață, ghidându-i pe alții să-și atingă obiectivele și să trăiască o viață plină de semnificație. 

Astfel, Academia re!START a ajuns astăzi să fie locul unde se promovează o nouă şcoală de gândire. Este locul unde se promovează ideea că fiecare persoană este unică şi deosebită; fiecare persoană are un potenţial nelimitat şi prin urmare, poate aduce o contribuţie semnificativă la bunul mers al acestei lumi şi mai ales al propriei vieţi, dacă alege să facă asta.

Ce Face Diferit Academia re!START?

Academia re!START nu doar predă, ci și inspiră o schimbare profundă de perspectivă. Cu trei traineri experimentați în psihologie, antreprenoriat și adaptarea în țări străine, această academie se distinge prin predarea personalizată, venită din experiențe reale. Ei te pregătesc să faci față schimbărilor, să-ți schimbi perspectiva și să găsești sensul în fiecare provocare. Redescoperă Puterea Deciziilor Conștiente!

Deviza lor, „Building better lives, one mind at a time!”, simbolizează angajamentul față de transformarea vieților prin educație.

Academia re!START- puntea către realitatea la care visezi prin educație continuă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *