cosmin menu

Dezvoltarea Mega Investments International pe piața din România

Cele mai bune magazine online cu instrumente și aparatură specializată pentru construcții și activități de bricolaj pun la dispoziția clienților oferte imbatabile. Pe lângă calitatea excepțională a acestora, prețurile sunt destul de asemănătoare, iar singura diferență este dată de preferințele clientului. Pe scurt, atunci când știi ce anume îți dorești și pentru ce vei folosi aparatul, ai mai multe posibilități să alegi întocmai modelul potrivit pentru tine. În această categorie se înscrie și magazinul online MegaDepot.ro, care cuprinde nenumărate modele și aparate specializate pe activitățile pe care le ai de întreprins. Magazinul online aparține Mega Investments International, care a înregistrat, la rândul lui, un total de afaceri de 30 milioane de euro sub conducerea CEO-ului Cosmin Menu. Din această sumă impresionantă, 7 milioane de euro au fost obținute prin intermediul magazinului online MegaDepot.ro și, implicit, a brandului MegaGarden.

Aparate specializate MegaGarden în România

Principalul comerciant pentru instrumentele și aparatele specializate MegaGarden în România este chiar magazinul online MegaDepot.ro. Aici, fiecare client are posibilitatea de a regăsi diferite modele cu aspecte tehnice diverse, acestea raportându-se întocmai la cerințele oamenilor. În general, majoritatea instrumentelor realizate sub brandul MegaGarden se recomandă activităților de tip profesionist, dar și faptul că utilizează o tehnologie de înaltă calitate, respectiv cea MegaGarden.

Investițiile pe piața Crypto

Potrivit afirmațiilor Mega Investments International, în perioada următoare grupul se va orienta către dezvoltarea proiectelor pe piața Crypto. De altfel, CEO-ul Cosmin Menu este și cel care susține faptul că piața Crypto va fi cea care va salva economia, în ciuda faptului că va trece printr-o perioadă destul de tumultoasă. Astfel, se consideră că acest proiect va veni în ajutorul antreprenorilor, astfel încât rezultatul să fie întocmai cel scontat.

La ora actuală, Mega Investments International are o poziție puternică atât în țara noastră, cât și pe plan internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.