Antica

Diferite tipuri de breton la modă – alege-ți favoritul!

Dacă sunteți una dintre acele femei care iubește să-și schimbe coafura de fiecare dată când se plictisesc sau au nevoie de o schimbare în viața lor, atunci este posibil să fi încercat sau să fi luat în considerare bretonul. Dacă ai vrut să-ți faci breton singură și te-ai răzgândit, ai făcut o alegere inteligentă, mai ales dacă ai văzut videoclipurile horror pe rețelele de socializare. Bretonul este încă o modalitate foarte bună de a condimenta look-ul, dar lăsați-l profesioniștilor. Dacă sunteți gata să oferiți bretonului o șansă, specialiștii salonului de coafură vă vor ajuta să găsiți stilul potrivit pentru tipul de păr și forma feței!

În acest articol, vom vorbi despre diferite stiluri de breton pe care le puteți încerca.

Bretonul cortină sau bretonul cu cărare pe mijloc

Bretonul cortină este o tendință populară actuală, care adaugă un stil distractiv la un look. Bretonul cortină este, în general, asociat cu o cărare pe mijloc. Șuvițele bretonului sunt despărțite în mijloc, permițându-le să încadreze partea laterală a frunții, ca o perdea, de unde și numele. Acest stil de breton este ușor de crescut și nu necesită prea multă întreținere. Dacă sunteți în căutarea bretonului care nu necesită atenție sau stil constant, dar vă oferă un aspect nou, aceasta este o opțiune excelentă!

Bretonul clasic

Acesta este bretonul drept pe frunte care poate arăta uimitor. Femeile iubesc acest breton care nu necesită întreținere mai mult decât alte stiluri, însă va trebui să fie tuns mai des, astfel încât să nu crească prea mult. Dacă nu vă deranjează să vizitați un salon coafură la fiecare câteva săptămâni pentru un tuns rapid, acesta ar putea fi un stil distractiv de încercat!

Bretonul scurt

Bretonul scurt a devenit o altă tendință populară pe care o iubim! Bretonul scurt oferă un aspect care este un amestec de retro și modern, oferindu-vă un aspect complet unic. Acesta se oprește în mijlocul frunții, la aproximativ un centimetru deasupra sprâncenelor. Dacă sunteți în căutarea pentru un aspect cu adevărat îndrăzneț, bretonul scurt este pentru tine! 

Bretonul filat

Bretonul filat este o cale de mijloc pentru cele care nu vor să treacă direct la alte stiluri breton. Bretonul filat, utilizează o mulțime de straturi diferite și lungimi pentru a ajuta la omogenizare a bretonului cu restul părului. Acest breton este o opțiune excelentă pentru cele cărora le place să-și schimbe stilul. Bretonul poate fi despărțit pe mijloc, purtat plat sau periat într-o parte, făcând din acest stil, unul versatil și perfect pentru a crea diferite look-uri!

Bretonul filat într-o parte

Acest tip de breton a fost extrem de popular la începutul anilor 2000, dar el nu va dispărea. Bretonul filat într-o parte este un alt breton lung ideal pentru un stil mai dramatic. Bretonul lung, stratificat,pe o parte, poate oferi părului tău mai multă textură și stil. Este simplu de aranjat și poate oferi eleganță look-ului tău!

Există și alte stiluri diferite de breton, inclusiv breton cu șuvițe, breton pentru copii (care este puțin mai lung decât bretonul scurt), breton shaggy, breton D’arc, breton de încadrare a feței și multe altele. În timp ce majoritatea femeilor aleg imaginea clasică și anume bretonul drept, pe frunte, există însă atât de multe opțiuni din care să alegi. Acest lucru face mai ușor să găsesti un stil de breton care se potrivește cu tipul de păr, forma feței, și cu cât de mult efort doriți să puneți în aranjarea acestuia. Bretonul poate fi o modalitate distractivă de a oferi părului tău un aspect nou și revigorat, dar cel mai bine este să lași profesioniștii să aibă grijă de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *