Electrostimulare | Cele mai bune metode de remodelare corporala in 2022

Afla mai multe despre electrostimulare

electrostimulare

In multe cazuri, cand oamenii se prezinta la cabinetul de conturare corporala, principala scuza pe care o ofera medicilor lor este ca nu au timp si de exercitii fizice. Nu au timp sa scape de kilogramele in exces. Tehnologia sare mereu in ajutorul oamenilor moderni. De aceea Fysiogand va ofera o solutie alternativa. Cateva ore pe saptamana in sala, antrenamente si…sedinte de electrostimulare.

In primul rand, cu cateva sesiuni de delectrostimulare, iti poti stimula electric muschii la nivel local. In functie de zona pe care doriti sa o remodelati, un kinetoterapeut va poate aduce cateva contractii musculare mici cu echipamente performante. Intregul proces se bazeaza pe o tehnologie realizata numai din curent electric.

Dintr-o perspectiva istorica, tehnologia de stimulare electrica dateaza din 1791. Un om de stiinta la acea vreme a descoperit ca orice cantitate mica de curent electric dintr-un muschi ar produce o contractie.

Exista studii despre aceasta terapie?

Un studiu recent care analizeaza efectele terapiei cu unde de inalta frecventa asupra obezitatii abdominale la femeile tinere este un bun exemplu al acestei probleme. Dincolo de asta, trebuie sa stii ca studiile controlate sunt randomizate la oameni. Asadar, in acest studiu, un grup de subiecti a primit 30 de minute de stimulare electrica de inalta frecventa cu ajutorul unor electrozi plasati in zona abdominala.

Subiectii au efectuat aceste sedinte de 3 ori pe saptamana timp de 6 saptamani, in total 18 sedinte. In urma acestei actiuni, cercetatorii au masurat circumferinta taliei in raport cu indicele de masa corporala, masa de grasime subcutanata si procentul de grasime corporala. In mod surprinzator, rezultatele au fost linistitoare. Mai ales ca doamnele respective nu si-au schimbat stilul de viata si nici dieta.

Ce mai trebuie sa stii despre cursurile de electrostimulare?

Daja scopul tau este pierderea de grasime sau imbunatatirea performantei, ar trebui sa stii ca frecventa stimularii electrice necesara pentru a obtine rezultate poate fi putin incomoda. Dupa primul tau tratament de stimulare electrica, vei fi socat.

Puteti slabi electrozii pentru a stimula muschii intr-un mod mai alert. Astfel, are loc procesul de tragere a articulatiei musculare in directia opusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *