ESRI, noul chiriaș al Globalworth din Romania

Globalworth, cel mai mare investitor în spaţii de birouri din Europa Centrală şi de Est, anunță semnarea unui nou contract de închiriere pentru o perioadă de 5 ani și jumătate. ESRI Romania, lider global de piață în domeniul software-ului pentru sisteme informaționale geografice (GIS), al inteligenței locațiilor și al cartografierii, a închiriat un spațiu de birouri de 540 mp GLA în Globalworth Campus A.

Spațiul oferit de Global Worth este locul perfect pentru a ne extinde operațiunile și a servi mai bine utilizatorii noștri, atât aici, în România, cât și în întreaga Europă. Așteptăm cu nerăbdare o colaborare fructuoasă și îndelungată.”a declarat Alexandru Vasile, Director General al Esri Romania.

Suntem încântați că ESRI a ales Globalworth Campus pentru a fi noul său sediu în București. Combinația unei locații compacte, de înaltă calitate, cu zone de relaxare, restaurante, toate contribuie la a face din ESRI România un loc de muncă unic și vibrant. Mulțumim echipei ESRI pentru încrederea acordată și le urăm tot ce este mai bun în noile lor demersuri”, a afirmat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth Romania.

Ne bucurăm că am identificat spațiul de birou optim pentru ESRI, o companie a cărei tehnologie o folosim și în instrumentul nostru digital Location Intelligence. Mixul ideal oferit de clădirea de birouri Globalworth Campus A a facilitat alegerea și decizia și sunt convinsă că va contribui foarte mult la succesul ESRI în România, a completat Ileana Mitrache, Senior Consultant Advisory & Transaction Services | Office, CBRE Romania

Cu Globalworth Campus, situat în Globalworth District, cea mai mare comunitate de afaceri din București, proprietarul a creat un nou standard atunci când vine vorba de receptivitate, bunăstare, sustenabilitate și costuri reduse de ocupare. Fiind o dezvoltare de vârf, cu birouri echilibrate, spații comerciale și alte facilități suport, Globalworth Campus este cel mai extins complex de birouri Clasa „A” din România, oferind cea mai înaltă experiență de lucru. În plus, în 2022, proprietarul a lansat cel mai tehnologizat și complex centru de conferințe din București: NORD EVENTS CENTER by Globalworth. Cu o arhitectură impresionantă, centrul face parte din complexul Globalworth Campus pentru a servi comunitatea de afaceri Globalworth. Cu o suprafață totală de 1.850 de metri pătrați, locația găzduiește aproximativ 1.200 de persoane și deține cel mai mare ecran LED de interior cu instalare fixă din România.

Articolul <strong>ESRI, noul chiriaș al Globalworth din Romania</strong> apare prima dată în Presa de Azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *