Europlast -beneficii sticla – Saint Gobain

Tamplaria Europlast utilizeaza profile ecologice Ramplast, cu un raport optim calitate-pret, provenind de la cel mai mare producator PVC din tara.

Sticla Saint-Gobain si feroneria Gu completeaza tabloul furnizorilor de top cu care lucreaza compania.

Beneficii geamuri si usi termopane Europlast:

  • Practice in ceea ce priveste intretinerea- aceste geamuri si usi termopan nu vor putrei sau rugini
  • Sunt testate si certificate pe un standard inalt de economie energetica
  • Asigura imbunatatirea securitatii casei
  • Ofera o gama larga de stiluri si culori
  • Sticla Saint-Gobain, 2 sau 3 foi= eficienta termica ridicata

Sticla Saint-Gobain

Istoria Saint Gobain a inceput in anul 1665, in Franta, cu o mica manufractura de oglinzi care s-a transformat de-a lungul secolelor intr-unul dintre cei mai apreciati producatori de sticla la nivel mondial. In ultima suta de ani, Saint Gobain a devenit un maestru desavarsit al fabricarii sticlei sub toate aspectele si utilizarile sale, inclusiv ambalaje, optica sau fibra de sticla pentru comunicatii.

Saint-Gobain a intrat pe piata din Romania inca din anul 2005, dar a inceput productia de sticla in anul 2007, odata cu deschiderea fabricii de sticla de la Calarasi.

Saint-Gobain Glass ofera produse pentru fiecare cerinta a pietei, fie ca vorbim despre sticla creata pentru eficienta energetica, pentru izolare fonica, pentru nevoi de securitate si siguranta, cu control solar, transparenta maxima, sau chiar si sticla care se curata singura. Impreuna cu partenerii sai, este activ implicata in dezvoltarea de produse la comanda, pentru proiecte ambitioase si inovatoare, menite sa poarte cunoasterea umana mai departe.

Provocarea Saint-Gobain este aceea de a economisi energie si de proteja mediul inconjurator, prin sprijinirea construirii de cladiri prietenoase mediului inconjurator, care sa ofere in acelasi timp confortul necesar.

In Romania, Saint-Gobain Glass produce sticla float, sticla cu depuneri speciale si sticla laminata.

Combinatiile de sticle si tehnologii fac din Saint-Gobain Glass un lider in domeniu, cand vine vorba de inovatie. Produsele ofera protectie atat vara cat si iarna, micsorand considerabil costurile de incalzire si racire a aerului si, in acelasi timp, contribuind la protectia mediului inconjurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *