Ghete de piele pentru femei stilate și la modă

Confortabile, stilate și foarte practice – aici este vorba despre ghete la modă pentru femeile care doresc să aibă mereu un aspect impecabil, pe orice vreme. 

Astfel de ghete vor arăta grozav într-o varietate de ansambluri pentru o iarnă rece, o toamnă ploioasă, la începutul primăverii și chiar vara, deoarece designerii sunt bucuroși să ofere diferite variante de ghete scurte chiar și de vară.

De ce este la modă și plăcut să porți ghete din piele? Pentru că astfel de încălțări au o serie de avantaje evidente: diversitatea stilistică, confortul și comoditatea încălțămintei, capacitatea de a găsi un model pentru tipul tău de corp, o gamă largă de variante de design și model, gamă largă de culori.

Toc sau platformă?

Talpă exterioară a suferit o serie de modificări către confort. Tocul stiletto familiar, dar inconfortabil, a făcut loc tocurilor largi. 

Cizmele scurte pot fi cu toc pătrat şi cu platforma sau cu talpa solidă pe toată lungimea piciorului. Mai mult, un contrast puternic între culoarea principală a ghetelor și talpă este binevenit. Un toc elegant de până la 7 cm înălțime nu este mai puțin practic. 

Anterior, acest toc era purtat de doamne la o vârstă elegantă. Astăzi este preferat de femeile dinamice și active. Acest model de ghete este adesea cât se poate de ascuțit și, după cum arată istoria, acesta este un semn temporar care se demodează rapid. Talpa masivă rămâne în fruntea modei.

Ghete îmblănite

Creatorii de modă au luat în serios designul ghetelor îmblănite de damă. Abundența elementelor decorative a fost luată prin surprindere prin mărime și cantitate.

Folosirea elementelor decorative cu fanatism deosebit a dat o mulțime de modele plictisitoare de cizme. În colecții, nu vei vedea mici detalii care vor deveni doar o atingere modestă, pentru că trendul este gigantomania. Iată doar câteva dintre principalele elemente de ornamente care au apărut în colecții.

Catarama este un element de decor, care amintește în exterior de o curea de pantaloni sau pulovere, a apărut atât într-o versiune solo, cât și dublate. Dacă este o singură cataramă, atunci fără greșeală este pe o curea lată și lungă. 

Şiret. Designerii au folosit acest element de decor atât pe modele elegante de ghete îmblănite, cât și pe un toc stabil cu platformă.

Închidere cu fermoar. Fermoarul a fost folosit nu numai pentru fixarea ghetelor îmblănite, ci și pentru decorare. În cele mai multe cazuri, acesta a fost amplasat pe partea din față a piciorului într-o poziție verticală până în partea superioară a ghetei.

Este de remarcat faptul că ghetele îmblănite la modă sunt foarte populare printre fashionistele din întreaga lume. 

Astfel de ghete se găsesc în aproape orice garderobă pentru femei, iar acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece există un număr mare de variante ale unor astfel de ghete, ceea ce te ajută să alegi cel mai optim model pentru fiecare ocazie și imagine. Astăzi, poți găsi o varietate de ghete îmblănite în magazinul online mnl.ro.

Ghete îmblănite izolate pentru iarnă

Pentru sezonul rece, ghetele scurte la modă, izolate cu blană naturală sunt perfecte pentru femeile stilate, care vor arăta grozav într-o varietate de combinații cu îmbrăcămintea exterioară. 

Cu toate acestea, modelele decorate cu blană pe exterior sunt deosebit de populare. Poate fi o margine îngrijită în partea de sus a ghetei sau dungi de blană ca decor pe toată lungimea. Cizmele scurte la modă pe o talpă joasă, se potrivesc perfect în stilul de zi cu zi. 

Cu un astfel de model de ghete îmblănite, o femeie se va simți nu numai confortabil, ci și elegantă și frumoasă.

Un model excelent de ghete îmblănite pentru femeile care iubesc tocurile înalte, dar nu obișnuiesc să petreacă mult timp pe ele, pot alege modele cu talpa plată. Efectul unor astfel de ghete este același: picioarele par vizual mai subțiri și mai lungi și nu obosesc deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *