Gorand

Gorand este partenerul perfect în gestionarea administrativă a clădirilor

Misiunea Gorand este de a le oferi clienților săi cea mai bună experiență posibilă în toate aspectele legate de nevoile lor de gestionare a proprietăților. Compania se concentrează pe oferirea de soluții complete atât pentru asociații de proprietari, vile și apartamente în zone rezidențiale în București și Ilfov.

De ce să alegeți Gorand atunci când căutați servicii profesionale de gestionare a proprietății și de gestionare a asociației de proprietari?

Nu numai că avem experiență, dar avem și o echipă care este dedicată să ofere clienților noștri servicii excepționale. Vom lucra cu dvs. pentru a găsi soluții care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs.

Nu va trebui să vă mai faceți niciodată griji cu privire la lipsa unei facturi – sau la orice alt aspect al gestionării unei clădiri. Cu firma de administrare imobile Gorand, veți putea să fiți la curent cu totul, chiar și atunci când nu sunteți fizic acolo.

Platforma online de administrare imobile Gorand vă permite să gestionați toate aspectele clădirii dumneavoastră, de la întreținere și securitate până la contabilitate și facturare. Puteți crea chiar și rapoarte personalizate din mers, astfel încât să știți întotdeauna cu exactitate care este situația clădirii dumneavoastră.

Gorand este un brand tânăr în industria de administrare a clădirilor, care oferă soluții inovatoare și servicii de înaltă calitate proprietarilor de clădiri rezidențiale.

La Gorand, credem în transparență și onestitate

 Când vine vorba de furnizarea de servicii profesionale de gestionare a proprietății și de gestionare a asociațiilor de proprietari, ne mândrim cu ceea ce facem. Scopul nostru este de a vă oferi servicii de calitate la un preț accesibil.

Portofoliul Gorand include mai multe servicii printre care și o platformă online dedicată proprietarilor și asociațiilor de proprietari prin care aceștia accesa cu ușurință activitățile legate de plata întreținerii, facturile de utilități ale imobilului și raportările.

Platforma online este un instrument care permite administratorilor de proprietăți să monitorizeze și să gestioneze eficient proprietățile. Acesta îi ajută să programeze întreținerea pentru toate tipurile de clădiri și chiar facilitează solicitarea de reparații. Cu seviciul nostru de Administrare tehnică de imobile, facem tot ceea ce este necesar pentru a ne asigura că toate clădirile pe care le administrăm funcționează fără probleme. Echipa noastră este pregătită să se ocupe de tot ce ține de nevoile de inspecție și întreținere a clădirii dumneavoastră.

Ce include un pachet complet de servicii pentru întreținerea tehnică a tuturor tipurilor de clădiri

  • Inspectarea periodică a spațiilor comune în vederea identificării defectelor sau a avariilor apărute (subsol, ghenă, paliere, căi de acces)
  • Înștiințatarea comitetului executiv a situației găsite și luarea măsurilor necesare pentru remediere
  • Chemarea firmelor de specialitate pentru remedierea defectelor sau a avariilor
  • Supravegherea lucrărilor de reparații sau întreținere și participarea la recepția acestora
  • Intervenția în cel mai scurt timp pentru limitarea pagubelor în cazul avariilor la instalațiile comune
  • Verificarea periodică a contoarelor de apă caldă și rece
  • Verificarea funcționalității instalației electrice
  • Verificarea funcționarii ascensorului și chemarea firmei autorizate pentru lucrări de mentenanță
  • Transmiterea lunară a indexului de apă, gaze, etc de la contoarele comune pentru facturarea corectă și la timp.

Vă punem la dispoziție abonamente de administrare imobile personalizate. Pentru noi este important să existe un management precis, cu menținerea funcționalității, servicii de calitate și o limitare a costurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *