Primul concept imobiliar integrat de pe litoralul românesc

Localizat la câțiva metri de zona cluburilor din stațiunea Mamaia, AXXIS Nova Resort&SPA vrea să pună România pe harta destinațiilor de lux la nivel european și să devină un punct de referință atât în real estate, cât și în industria hotelieră din țara noastră. Gândit pentru a rămâne deschis pe tot parcursul anului, proiectul va pune la dispoziția oaspeților și proprietarilor din complex cele mai multe facilități pe care le poate oferi un astfel de proiect. Vorbim despre o plajă de peste 20.000 metri pătrați, administrată privat, peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi, amenajate sub formă de grădini și zone de relaxare, un centru SPA premium, magazine de lux, restaurante, cafenele, terenuri de volei și de fotbal, sală de fitness, o zonă de agrement pentru sporturi nautice și spații de joacă pentru copii, iar lista facilităților nu se oprește aici! Astfel, conceptul integrat AXXIS Nova merge și mai departe atunci când vine vorba de confort. Clienții vor avea la dispoziție și o spălătorie auto, un punct medical, o curățătorie de haine și servicii Easy Box.

În ce stadiu se află acum proiectul și când ne vom putea caza la AXXIS Nova Resort & SPA, cel mai exclusivist proiect imobiliar depe litoralul românesc?

– Vom finaliza în curând lucrările de construcție la blocul Madrid, primul din cele șase blocuri rezidenţiale din cadrul complexului nostru imobiliar integrat. Acesta este proiectat să cuprindă un total de 252 de unități locative – studiouri, dar și apartamente cu 2, 3 camere. Toți cei dornici să savureze o experiență plăcută la malul mării ne pot vizita încă din vara anului 2024.

De ce facilități se vor bucura cei care vor cumpăra sau se vor caza la AXXIS?

– Clienții AXXIS Nova Resort & SPA vor beneficia de o gamă largă de servicii și facilități exclusiviste, precum plaja privată de peste 20.000 metri pătrați (aflată în faza pilot de acreditate Blue Flag), de cei peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi (incluzând grădina cu cireși japonezi, grădinile suspendate sau grădina franceză), precum și centrul SPA și Cazinou. Paleta serviciilor și facilităților din AXXIS Nova Resort & SPA este completată de terenuri de volei, de fotbal, sală de fitness, zonă de agrement pentru sporturi nautice, spații de joacă pentru copii, hotel pentru animale, magazine high-end, restaurante à la carte și cafenele de lux.

Știm că de curând ați participat la cea mai recentă ediție a Târgului Național Imobiliar și a Salonului Imobiliar București. Care este feedback-ul din partea potențialilor clienți atunci când intrați în contact direct cu ei? Ați reușit să transformați simplii vizitatori ai unui târg în clienți AXXIS?

– Feedback-ul pe care îl primim de la potențialii clienți la fiecare eveniment de agest gen este extrem de pozitiv. Oamenii sunt impresionați de calitatea proiectului și de atenția noastră la detalii. Am avut succes în transformarea unor vizitatori în clienți AXXIS Nova Resort & SPA, deoarece oferim mai mult decât locuinţe, oferim și experienţe extraordinare şi un stil de viaţă deosebit. Credem în valoarea pe care o aducem comunității noastre și suntem mândri să vedem că aceasta este recunoscută.

De altfel, tot recent, ați împlinit 2 ani de la lansarea complexului. Cum au fost acești doi ani și care au fost dificultățile pe care l-ați întâmpinat? Pandemia, războiul, criza energetică și scumpirea materialelor de construcții nu v-au ținut pe loc din a construi?

– Acești doi ani au fost o provocare, dar și o oportunitate de creștere pentru noi, pentru ca au marcat vânzări semnificative de apartamente în primul imobil din cadrul complexului nostru, blocul Madrid. Am reușit să facem față dificultăților, inclusiv pandemiei, războiului și problemelor legate de aprovizionarea cu materiale de construcție. Ne-am adaptat și am continuat să construim cu pasiune, ceea ce a fost remarcat și recompensat de către clienții AXXIS Nova. 

Cum a evoluat piața de real estate de la malul mării și cu ce vine în plus AXXIS față de competitori?

– Piața imobiliară de la malul mării a cunoscut o creștere semnificativă, dar AXXIS Nova Resort & SPA se distinge prin calitatea și diversitatea ofertei. Avem o abordare unică în ceea ce privește dezvoltarea, punând accent pe durabilitate și estetică. Cu facilitățile noastre exclusiviste, atenția la detalii și nu în ultimul rând prin poziționarea noastră optimă în Mamaia Nord, suntem convinși că aducem ceva unic pe piața imobiliară de la malul Mării Negre şi din România.

Pentru mai multe detalii, accesează axxisnova.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *