masini de spalat profesionale

Grija pana la capat: fetele de masa impecabile se obtin cu ajutorul unor masini de spalat profesionale

Mancarurile delicioase si servirea impecabila nu sunt suficiente, in domeniul HoReCa, daca nu sunt dublate de grija pentru absolut fiecare detaliu. Foarte important pentru imaginea unui restaurant sau al oricarei alte unitati de alimentatie publica este modul in care arata fetele de masa ori hainele barmanilor si chelnerilor.

Pentru a va asigura ca totul este in ordine, este important sa alegeti, atunci cand achizitionati masini de spalat profesionale pentru afacerea dumneavoastra, doar producatori si furnizori de incredere, care si-au dovedit in timp calitatea.

Fresco Expert le ofera antreprenorilor romani din domeniul HoReCa, de mai bine de un sfert de secol, cele mai bune solutii pentru afacerile lor. In ceea ce priveste oferta de masini de spalat profesionale, modelele pe care le puteti gasi in magazinul online Fresco.ro provin exclusiv de la Electrolux Professional, companie suedeza recunoscuta pentru calitatea produselor sale de mai bine de un secol.

Masini de spalat profesionale cu turatie normala

Fresco Expert va ofera cinci astfel de produse, cu turatie normala, incarcare frontala si o capacitate cuprinsa intre 11 si 35 de kilograme.

De exemplu, masina de spalat rufe Electrolux Professional cu turatie normala de stoarcere si capacitatea de 11 kilograme ofera o serie de avantaje, precum posibilitatea de a selecta programul cu usurinta, inclusiv prin alegerea limbii, sau existenta unor pachete de programe optimizate pentru economisire, performanta si timp.

Echipamentul este dotat cu butoane de selectare rapida si optiune pentru cele mai utilizate programe si optiuni de spalare. Puterea de extractie ridicata alege o stoarcere eficienta, iar consumul de apa si de energie este extrem de scazut.

Pentru spalatoriile self-service, exista inclusiv posibilitatea de conexiune la sistemul de rezervare/plata sau un contor de monede.

Masini de spalat profesionale cu turatie medie

In aceasta categorie sunt disponibile cinci modele, cu turatie medie, incarcare frontala si o capacitate cuprinsa intre 11 si 45 de kilograme.

Masina de spalat rufe Electrolux Professional cu turatie medie de stoarcere si capacitatea de 45 de kilograme se remarca prin sistemul AS (Automatic Savings), care incurajeaza economisirea si reducerea consumului, precum si prin posibilitatea de alimentare automata a detergentului lichid.

Masina cantareste lenjeria si, pe baza cifrei obtinute, ajusteaza cantitatea de apa si de energie in functie de sarcina. In situatia in care cuva nu este complet incarcata, acest sistem permite realizarea unor economii considerabile.

Masini de spalat profesionale cu turatie mare

Extrem de utile pentru unitatile de servire sau de cazare de mari dimensiuni, cu un flux mare de clienti, aceste masini de spalat pot fi achizitionate din magazinul online Fresco.ro intr-o varietate de modele. Cu inchidere frontala sau cu bariera igienica, capacitatea variaza mult, de la 65 de litri la 1 080 de litri.

Se remarca, de exemplu, masina de spalat rufe cu bariera igienica Electrolux Professional, cu turatie mare de stoarcere si capacitatea de 1 080 de litri. Tamburul cu doua compartimente Pullman split ofera cea mai buna ergonomie si actiune mecanica, iar pozitionarea sa automata permite efectuarea operatiunilor de incarcare si descarcare intr-un mod rapid si eficient.

Echipamentul este dotat cu alarma vizuala si sonora la finalul ciclului, pentru o productivitate optima. Exista un panou de control al programarii intuitive si un ecran tactil industrial cu 8 culori, precum si un cititor de carduri inteligente.

Pentru eficienta maxima, alegeti cele mai bune masini de spalat profesionale de la Fresco Expert! Curatenia impecabila va contribui la succesul afacerii dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *