Idei in amenajarea biroului acasa

Biroul de acasa, are rolul de a te stimula sa lucrezi intr-un mod organizat ca si atunci cand mergi la biroul de la serviciu. Trebuie sa iti amenajezi biroul de acasa astfel incat sa se potriveasca personalitatii si activitatii tale.

In amenajarea biroului acasa, este foarte important sa creezi atmosfera de lucru astfel incat sa nu simti starea de leneveala sau sa dormi toata ziua. Cu cat spatiul este mai bine gandit si amenajat, cu atat motivatia, creativitatea si productivitatea vor creste.

Amenajarea biroului

Primul pas in amenajarea biroului este analiza spatiului. Analizeaza bine spatiul si vezi de ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea si in functie de asta alege mobilierul si decoratiunile corespunzatoare. Evitati incarcarea biroului cu obiecte care nu sunt folositoare. Imbina esteticul cu armonia si productivitatea va creste.

Amenajarea unui birou mic

Pentru birourile de dimensiuni reduse este recomandat sa se utilizeze spatiile de depozitare cat mai inalte si inguste, de culoare deschisa, cu suprafata lucioasa. Pentru acest tip de birou trebuie sa se mentina un echilibru vizual placut sa fie util si in acelasi timp sa si ramana spatiu liber.

Amenajarea unui birou mare

Birourile de dimensiuni mari sunt mult mai avantajoase, si este mult mai usor sa creezi o imagine placuta dar in acelasi timp spatiul sa fie practic si util.

Amenajarea biroului in casa

Biroul din casa poate fi amplasat in orice camera cum ar fi living, pe balcon, in dormitor, etc. Fiecare loc poate fi avantajos si placut, atata timp cat spatiul este bine organizat si mobilierul bine compartimentat.

Amenajarea biroului in living

Avantajul in living este lumina naturala de care ai parte in fiecare zi. Este foarte indicat sa-ti orientezi biroul inspre geam, si este de evitat sa stai cu spatele la sursa de lumina. Decoreaza-ti spatiul cu cat mai multe plante, cu o canapea cu perne colorate sau un fotoliu unde te poti relaxa in pauzele tale.

Amenajarea biroului pe balcon

Balconul poate fi folosit si pe post de birou nu doar pentru spatiu de depozitare sau loc de intins rufele. Oricat de mic ar fi balconul, acesta se poate transforma intr-un birou dragut si util. Foloseste culori deschise, peretii sa fie vopsiti in alb iar mobilierul sa fie inalt, ingust si bine compartimentat. Tot ce ai nevoie este masa de birou care sa fie adaptata in functie de spatiu de lucru, scaunul comfortabil si un dulapior unde sa depozitezi acte si alte accesorii. Decoratiunile pot fi suspendate, ghivece cu flori, tablouri, etc care sa ofere acea atmosfera boema si linistitoare.

Amenajarea biroului in dormitor

Dormitorul este cel mai linistitor, intim si cel mai potrivit pentru amenajarea biroului. In dormitor te poti retrage daca ai nevoie de liniste pentru a lucra. Orienteaza-ti biroul inspre exterior langa fereastra pentru a beneficia de lumina naturala si monteaza un raft pentru a depozita lucrurile de care ai nevoie in desfasurarea activitatii.

Biroul de acasa te ajuta sa reduci costurile si timpul alocat deplasarilor. Te poti organiza cu doresti tu in ce interval de ore ti-ai propus, astfel incat la final de zi sa iti atingi targhetul propus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.