Închirierea spațiului de birouri: la ce ar trebui să fii atent

Dacă ai nevoie de spațiu de birou, există mai multe opțiuni: angajează un broker sau cauți singur pe internet birouri de închiriat în Timișoara . Pe lângă întrebarea „unde”, există și întrebarea de ce trebuie să ții cont.

Atât costul, cât și adecvarea joacă un rol în alegerea spațiului de birou. Dar ar trebui să acorzi atenție și echipamentelor de birou sau conexiunii spațiului de birou. În cele din urmă, ceea ce contează: clienții și angajații, precum și tu, trebuie să vă simțiți confortabil aici.

Următoarea listă de verificare te poate ajuta să urmărești toate aspectele importante atunci când vizualizezi spații de birouri potențiale:

·   Dimensiunea spațiului de birou:

Dimensiunea spațiului de birou viitor este primul aspect pe care îl poți utiliza pentru a face o selecție înainte de a vizita spațiul pentru birouri de închiriat Timișoara. Nu este important doar ca toți angajații să aibă suficient spațiu.  Deci, ar trebui să cântăriți între suficient spațiu și prea mult spațiu – inclusiv potențială extindere a companiei și a sălii de ședințe, desigur! 

·   Dotarea spațiului de birouri: 

Atunci când echipezi spațiul de birouri, este important ca o infrastructură modernă să fie disponibilă. Acest lucru se aplică în special IT și telecomunicațiilor, cum ar fi sistemele telefonice. În plus, trebuie să acorzi atenție condițiilor de lumină și temperatură atunci când vizitezi spații de birouri. De exemplu, poți economisi energie în camere luminoase sau bine izolate. Cu toate acestea, vizualizarea ecranelor nu ar trebui să fie restricționată de prea multă lumină solară.

·   Locația spațiului de birouri: 

Ar trebui să te gândești cu siguranță dacă locația spațiului tău de birou este atractivă pentru potențialii clienți și angajați. Spațiul de birouri aproape de Timișoara este puțin mai scump, dar poate fi profitabil. 

·   Caracteristicile spațiului de birouri: 

Nu numai clienții, angajații și furnizorii trebuie să ajungă cu ușurință la locația ta. Ar trebui să existe și facilități de parcare acolo, eventual o rampă sau un lift. Deci, în funcție de industrie, ar trebui să iei în considerare toți acești factori atunci când vă alegi spațiul de birou.

·   Costurile spațiului de birou: 

Nu numai costurile pentru închirierea spațiului de birou joacă un rol aici. În planificarea ta financiară , ar trebui să planifici și costuri de funcționare, cum ar fi costurile auxiliare clasice (electricitate, apă), costuri pentru echipamente sau comunicații (conexiune telefonică, internet). 

·   Zgomot de fond în birou:

S-ar putea să pară ciudat, dar cu siguranță ar trebui să fii atent la împrejurimile tale când vizitezi spații de birouri. Cine se află în incinta înconjurătoare? Există o stradă principală sau, de exemplu, o grădiniță lângă birou? Zgomotul puternic de fundal poate fi enervant în funcție de industrie. 

·   Analizează nevoile:

A avea propriul birou costă foarte mulți bani, iar contractele sunt deseori întocmite pentru câțiva ani. Ca fondator, ar trebui, prin urmare, să te gândești cu atenție dacă într-adevăr ai nevoie de un birou propriu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *