Județul Gorj este bogat în resurse, dar nu și-n investiții!

Pun pariu că puțini sunt antreprenorii europeni ce ar avea curajul să investească în Gorj, un județ frumos, bogat în resurse naturale, plin de oameni muncitori ce sunt nevoiți să-și caute de muncă prin alte părți pentru a putea supraviețui, pentru că acest județ a picat pradă baronilor locali timp de 30 de ani.

Corupția a fost la putere ani la rând. Singurul motor economic a rămas Complexul Energetic Oltenia, companie ce mai are puțin și o să-și dea ultima suflare, în condițiile în care statul român nu face nimic pentru a schimba în bine actuala situație ce-i destul de alarmantă.

Chiar dacă infrastructura este la pământ, noi credem că județul Gorj încă mai are șanse să-și revină din moartea clinică în care se află în acest moment.

Aleșii neamului ar trebui să se trezească la realitate și să asigure potențialilor investitori condițiile optime de care au nevoie pentru a putea investi în Gorj, pentru a crea locuri de muncă gorjenilor, pentru a alunga sărăcia din județ.

Presa și societatea civilă trebuie să tragă de mânecă conducătorii județului Gorj, dar și Guvernul României. Timpul este prețios și nu trebuie pierdut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.