La KosmosKids gasim solutii pentru somnul celor mici!

Ca parinte, iti doresti ce e mai bun pentru prichindelul tau. Muzica poate face o diferenta. De la dezvoltarea intelectului la insuflarea calmului si a somnului odihnitor, muzica poate face minuni in viata copilului.

De asemenea, lumina din camera este foarte importanta pentru orice bebelus, de la primele zile in care incepe sa vada pana atunci cand devine todler si deja trebuie sa invete sa doarma singur in camera sau patutul lui. Sursa de lumina trebuie sa fie nici prea puternica, nici prea slaba, si, daca se poate, sa devina unul dintre cei mai buni prieteni ai copilasului. Magazinul online de jucarii KosmosKids, va propune Iepurasul cantaret – Lampa de veghe cu Bluetooth

Iepurasul cantaret este prietenul cel mai bun al copilului, de la cea mai frageda varsta, atunci cand va asculta sunetele albe sau melodii de nani nani, pana cand incepe sa aiba propriile preferinte muzicale.

Va fi aproape de copilul tau din primele momente. Are o forma prietenoasa si este confectionat dintr-un material moale, non-toxic, special pentru copilasi.

Poate fi bagat in gura, muscat si spalat cu apa si sapun de oricate ori. Lumina pe care o face se poate schimba, astfel incat sa fie pe placul oricarui copilas.

Mai mult, il puteti obisnui cu o anumita culoare atunci cand asculta povesti, alta cand se pregateste de nani si alta cand trebuie sa adoarma. Astfel, puteti crea un ritual care sa il ajute sa intre in starea necesara mai usor.

Este un cadou minunat pentru parintii oricarui nou-nascut, un ajutor si un prieten de nadejde pentru orice copilas.

Intra pe KosmosKids pentru o experienta unica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *