La Nord Vet Suceava, vizita la medicul veterinar devine o plăcere

Clinica veterinara NordVet din Suceava

Sănătatea micului patruped ce îți ține companie în permanență în viața de zi cu zi este foarte importantă, în special în condițiile în care îți dorești să îl ai alături de tine pentru cât mai mult timp și cât mai sănătos cu putință.
Pentru ca acest lucru să fie posibil, este necesară o supraveghere cât mai atentă a stării de sănătate a micuțului, pe lângă asigurarea de apă și hrană în fiecare zi. Fericirea micului blănos este direct proporțională cu o sănătate cât mai bine întreținută.
În sfera stării de sănătate foarte atent supravegheată intră, în prim plan, vizita în mod constant la medicul veterinar. Cu siguranță, găsirea unui medic veterinar potrivit și, implicit, a unui cabinet veterinar nu este cel mai ușor lucru de realizat, dar este primordial.
La NordVet Suceava, personalul medical este specializat atât în țară, cât și în străinătate. Mai mult decât atât, echipa de medici este într-o continuă formare pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici de investigare și tratare și pentru a asigura animalului de companie tot ce este mai bun în materie de medicină veterinară. Ei fac tot ce este posibil pentru a tinde către excelență, către asigurarea unui mediu curat, sigur și plăcut.
Clinica veterinară NordVet Suceava dispune de o secție de radiologie veterinară, foarte importantă pentru diagnosticarea mai sigură și mai rapidă a oricărei probleme, ecografie veterinară, stomatologie, dermatologie, stomatologie, analize de laborator, vaccinări, tratamente, toate organizate sub o formă cât mai sigură, cu cele mai avansate tehnologii de care dispune medicina veterinară modernă. Și, cel mai important, o echipă cu un suflet cald, pentru care cel mai important principiu după care funcționează este pasiunea.
Medicul veterinar Cătălin Chihaia, cel care administrează și coordonează activitatea clinicii, a declarat într-un interviu că ei învață mereu și achiziționează aparaturi, încercând să crească din ce în ce mai mult, căci fără o informare permanentă în domeniul medicinii veterinare și fără o tehnică la standarde înalte, serviciile medicale veterinare nu pot fi realizate la standarde înalte, așa cum își doresc.
Pentru a afla mai multe detalii despre personalul medical și echipamentele de ultimă generație de care clinica NordVet din Suceava, puteți accesa site-ul lor de prezentare www.nordvet.ro sau apelând numărul de telefon 0752 203 490 . Cu siguranță, clinica veterinară NordVet este soluția ideală pentru tine și pentru animalul tău de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.