Teste antigenice rapide

Ne aflăm în contextul unei epidemii care ne poate afecta pe fiecare dintre noi în mod egal. Deci, dacă vă simțiți rău, asigurați-vă că vă ocupați și faceți niște teste antigenice rapide. Ai grijă de cei din jur și testează-te! Vino la Centrele de recoltare Synlab pentru rezultate corecte și rapide.

Preia conducerea și fă niște teste antigenice rapide!

test antigenice rapide

Scopul acestor teste rapide de antigen este de a determina dacă aveți virusul Covid-19 în organism. Având în vedere mediul pandemic în care ne aflăm, este important să limităm răspândirea virusului la alții și este important să ne izolam și să contactăm personalul medical dacă simțim că avem simptome.

Aceste teste antigenice rapide au o eficiență sporită și sunt cele mai frecvent utilizate metode pentru identificarea virusului. Prin urmare, acest test rapid folosește o tehnică de identificare calitativă a antigenelor SARS-CoV-2 la persoanele suspectate de a fi infectate cu Covid. Este important să faceți acest lucru în primele 7 zile după primele simptome și contactul cu o altă persoană infectată.

Ce ai face dacă rezultatul ar fi pozitiv?

Se colectează secreții nazale pentru prelevare, iar rezultatele pot fi obținute rapid, iar rezultatele pot fi obținute în aproximativ 15 minute. Dacă rezultatul este pozitiv, înseamnă că antigenele virale sunt prezenți în organism. Cu toate acestea, aceste teste rapide de antigen nu exclud alte infecții sau bacterii.

Un rezultat negativ înseamnă că virusul nu a fost detectat în momentul testării, dar nu înseamnă că pacientul nu ar trebui să continue să se protejeze. Dacă un pacient infectat cu Covid-19 iese din izolare după perioada de carantină și la sfârșitul perioadei de infectare, va avea nevoie de un rezultat negativ.

Aranjează-ți singur recolta!

După cum am menționat, acesta este un moment dificil pentru noi toți din punct de vedere medical, ceea ce înseamnă că trebuie să ne concentrăm mai mult pe îngrijirea personală.

Pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră, recomandarea medicului dumneavoastră este să faceți teste antigenice rapide la primul simptom. Aranjați recolta la unul dintre centrele Synlab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *