Mașina second-hand, alternativa ideală pentru un credit auto prin Mogo IFN păreri

Nimic nu pare prea complicat când cumperi o mașină uzată, totuși trebuie să știți câteva lucruri pentru a evita greșelile și problemele obișnuite, mai ales dacă o iei printr-un credit auto Mogo IFN.

1.       Cunoașteți-va nevoile!

Faceți-vă timp pentru a decide modelul pe care îl căutați. Un diesel, o mașină pe benzină second-hand sau un Hybrid ? Ai nevoie de 5 locuri sau 7 locuri? Acesta este vehiculul familiei sau a două mașină de uz zilnic? Puteți reduce emisia de dioxid carbon achiziționând un vehicul electric sau un vehicul hibrid plug-în.

2.        Stabiliți un buget

Cel mai bine este să definiți suma totală sau lunară pe care sunteți dispus să o cheltuiți pentru mașina dvs. Acest lucru vă va împiedica să pierdeți timpul cu mașinile care sunt prea scumpe sau dimpotrivă sub așteptările dvs. Gândiți-vă și la metodă de finanțare: creditul de la Mogo IFN nu va oferă doar banii, ci și asistență și suport pentru a face alegerea cea bună.

3.       Comparați!

Pentru a cumpăra ceea ce trebuie, trebuie să cunoașteți prețurile pieței. Faceți-vă timp pentru a compară diferitele prețuri online pentru modelele second hand pe care le căutați. Și dacă aveți o mașină de vândut, verificați și ratingul și estimarea acesteia.

4.        Verificați punctele cheie ale mașinii pe care vreți să o cumpărați

Starea generală a vehiculului trebuie inspectată cu atenție și nu doar dintr-o privire. Verificați dacă fiecare echipament funcționează, dacă nu există anomalii care să interfereze cu conducerea și să nu lipsească nimic. Fiți atent în interior și în exterior! Asigurați-vă că vehiculul nu a fost niciodată grav deteriorat.

5.       Încercati vehiculul

Indiferent de la ce tip de vânzător sau dealer doriți să cumpărați mașina, aveți dreptul să o încercați înainte de a o cumpăra. Profitați de ocazie pentru a testa experiența de conducere și asigurați-vă că mașina este potrivită pentru dvs.

Asigurați-vă că:

·         vehiculul funcționează fără zgomot anormal de la motor sau trenul de rulare;

·         ambreiajul nu prezintă semne de uzură;

·         vitezele se schimbă corect;

·         emisiile de gaze de eșapament sunt normale;

·         nu există lumină de avertizare pe tabloul de bord

·         nu există scurgeri aparențe de ulei sau apă.

6.       Întrebați, întrebați și iar întrebați

Care este kilometrajul mașinii? (comparăți cu contorul și jurnalul de întreținere);

La ce folosea mașina?

A fost vreodată deteriorată sau reparată?

De ce vrei să vinzi această mașină?

Prețul este negociabil?

7.        Realizați rapid procedurile specifice

Orice achiziție de vehicule necesită proceduri și documente administrative: certificat de înmatriculare, certificat de transfer, , carte de întreținere, control tehnic. Asigurați-vă că nu uitați nimic și începeți la timp.

8.       Fiți conștient că nu e o mașină nouă

 Cine spune uzat, spune că mașină deja folosită. Problemele mecanice pot apărea astfel rapid, provocând costuri de reparații. Acest lucru explică cu siguranță prețul mai mic, dar trebuie ținut cont!

9.        Apelați cu încredere la Mogo IFN pentru plata mașinii

Mogo IFN este o rețea specializată în creditele auto și va oferă toată asistență și suportul de care aveți nevoie în achiziționarea mașinii. Cumpărarea mașinii va da ocazia specialiștilor de la mogo ifn păreri să va ofere o experiență plăcută, ferită de întârzieri, birocrație și alte neplăceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *