Materiale promoționale corporate – ce presupun?

Materiale promoționale corporate – ce presupun?

Tropeum este partenerul tău pentru proiecte de succes. Știm cât de important este pentru tine să găsești un furnizor serios, care să îți poată oferi toate produsele promoționale și personalizabile de care ai nevoie, totul la calitatea așteptată și la termenul stabilit. Cei 20+ de ani de experiență  au ajutat să înțeleagă compania cât de importante sunt cerințele și nevoile clienților, alături de comunicarea eficientă pentru a putea contribui activ la succesul fiecărui proiect de-al tău.

Materialele promoționale au fost întotdeauna o bună formă a companiilor mari de a-și arăta aprecierea pentru angajați, dar și pentru studenții sau elevii pe care doresc să-i atragă în echipă lor pe viitor. Pachetele diferențiază de la o companie la alta, dar faptul că sunt personalizate reprezintă un avantaj și din punct de vedere al vizibilității companiei pe piață.

Materiale promoționale eficiente pentru promovarea companiei tale

Organizezi un eveniment important și vrei să te asiguri că va fi unul memorabil? Sau pur și simplu ești în căutarea unor materiale de promovare care să te ajute să pui mai bine în lumină brand-ul și imaginea companiei tale? Atunci ai o mână de ajutor asigurată. Te putem ajuta să identifici cele mai potrivite produse pentru evenimentul sau campania de promovare pe care vrei să o demarezi.

  • Materiale pentru o echipă performantă

Vrei să organizezi un team building? Să îți motivezi echipa să dea tot ce este mai bun? Sau vrei să răsplătești rezultatele colegilor și angajaților tăi? Atunci poți alege dintr-o gamă variată de peste 40.000 de produse și personalizează-le cu mesajul dorit pentru a face un cadou special echipei tale. Personalizează-ți propriu produs promoțional sau oferă-l drept cadou și cuiva drag care îți va mulțumi profund.

Etapele colaborării cu Tropeum

1.   Trimiți cererea de ofertă

2.   Ai răspuns garantat în maximum 24h

3.   Încheierea contractului și transmiterea comenzii

4.   Producerea unei monstre sau a unei simulări virtuale care vor fi trimise spre aprobare

5.   După primirea aprobări, începe producția

6.   Expedierea produselor frumos imprimate în cantitatea cerută și la timp

Pe lângă asta, vei avea garantată și calitatea produselor. Solicită monstre gratuite să te convingi. Poate ai în plan proiecte noi pentru care ești în căutarea unui furnizor serios care să te poată ajuta cu realizarea materialelor necesare. Dacă știi deja ce anume îți dorești, completează formularul din josul site-ului și solicită monstre din produsele de care ești interesat pentru a le valida împreună cu echipa ta.

O afacere de succes cu ajutorul obiectelor promoționale personalizate

Atunci când vrei să răzbați în business-ul tău, trebuie să te promovezi în mod constant prin cât mai multe metode posibile. Una dintre aceste metode este promovarea prin intermediul materialelor promoționale personalizate. Indiferent în ce industrie activezi, cu siguranță vom găsi idei de materiale promoționale care să fie perfect adaptate business-ului tău. Folosind materiale promoționale personalizate poți face cunoscut și apreciat brand-ul tău, firma ta sau afacerea ta.

Tropeum.ro este magazinul online și locul dedicat industriei de materiale promoționale personalizate. Obiectele promoționale sunt structurate pe mai multe categorii și subcategorii, astfel încât identificarea produselor să se facă ușor și intuitiv. Găsești pe site zeci de mii de obiecte și materiale promoționale care se pot transforma în excelente cadouri personalizate, cadouri pe care firma ta le poate oferi personalului, de la angajatori și până la clienți, furnizori sau chiar parteneri. Cu ocazia unor momente speciale sau a unor evenimente îți poți bucura persoanele dragi ție. Asta pentru că Tropeum este mai mult decât un magazin online de materiale promoționale cu acces la funcția de personalizare.

Pe site găsești în acest moment peste 50.000 de idei de materiale promoționale și numărul este într-o creștere continuă. Dar asta nu este îndeajuns. Echipa Tropeum, dedicată fiind pentru oferirea consultanței de specialitate și propunerea celor mai bune soluții în funcție de industria în care activezi și în funcție de bugetul de care dispui. Putem căuta pentru tine orice produs pe care poate ți l-ai dorit personalizat cu logo-ul tău. Îți vom spune și dacă acest produs se poate fabrica și dacă el se poate personaliza, dar îți vom face și comparații cu alte tipuri de produse. Astfel, tu poți să alegi în cunoștință de cauză.

În concluzie, putem spune că Tropeum.ro este unul dintre cei mai importanți furnizori de obiecte produse și materiale promoționale la nivel de țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *