motocultor rotakt

Motocultor Rotakt pentru o grădină roditoare

Motocultorul este unul dintre utilajele multifuncţionale ce ajută extraordinar de mult un mic fermier sau o persoană pasionată de grădinărit. Acesta poate fi folosit într-o mulţime de activităţi – începând cu scopul său principal pentru care a fost construit, acela de a ara solul, un motocultor Rotakt poate fi folosit şi pentru semănat, precum şi pentru alte activităţi cum ar fi prăşitul sau scoaterea cartofilor. Totul depinde de accesoriile cu care este echipat acest motocultor – accesorii ce se pot achiziţiona fie în cadrul unor pachete promoţionale de pe site-ul Rotakt.ro, fie separat, în funcţie de nevoile fiecăruia.

Şi pentru că deja o grădină bine îngrijită de primăvara începe să dea roade, motocultorul poate fi folosit inclusiv pentru căratul recoltei de pe câmp cu ajutorul unei remorci ce poate fi ataşată utilajului. Sigur, ataşarea unei remorci este posibilă doar la anumite modele de motocultor, iar capacitatea maximă pe care o puteţi încarca în remorcă va depinde şi de puterea pe care o are motocultorul ales. Aşadar, motocultorul Rotakt este cu adevărat un utilaj cu multiple întrebuinţări pentru un fermier pasionat.

O gamă variată de modele pentru motocultor Rotakt

Pe lângă activităţile enumerate mai sus, un motocultor cu accesoriile potrivite se mai poate folosi şi la amestecarea nutrienţilor prin încorporarea îngrăşămintelor sau a compostului în sol. De asemenea, echipat corespunzător, un motocultor Rotakt vă poate ajuta să scăpaţi de buruienile nedorite din jurul plantelor şi a rândurilor de legume sau să creaţi brazde pentru plantarea cartofilor ori altor legume.

Şi partea cea mai bună este faptul că manipularea acestuia se face destul de uşor, nu va trebui să depuneţi prea mult efort, iar sarcina se va îndeplini într-un timp mult mai scurt decât prin metodele convenţionale. Rotakt.ro vă pune la dispoziţie o gamă variată de modele din care puteţi alege ceea ce vi se potriveşte mai bine, atât din punct de vedere al suprafeţei pe care urmează s-o cultivaţi cât şi bugetul de care dispuneţi. În funcţie de aceste aspecte puteţi alege un motocultor cu o putere de 7CP sau puteţi achiziţiona unul cu o putere de 15CP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *