revista medicina integrativa

NewMedicine.ro – Prima revista digitala de medicina integrativa

NewMedicine.ro este prima revistă digitală axata pe medicina integrativa.

Medicina integrativă implică o abordare holistică, orientată către sănătatea și stilul de viață al pacientului, ce acționează la nivel mental, funcțional, emoțional, spiritual și social, mai degrabă decât prin tratarea unei singure probleme.

Medicina integrativă presupune utilizarea celor mai bune terapii alternative și complementare, dar și medicina alopată, pentru a satisface nevoile fiecărui pacient.

Scopul revistei NewMedicine.ro este de a inspira, motiva și educa oamenii cu privire la toate aspectele sănătății. Editorii incearca sa puna accentul pe elementele cheie care ne fac fericiți, sănătoși și de succes – o combinație intre aspectele fizice, mentale, emoționale, energetice și spirituale, pentru abordarea întregii persoane.

Viziunea noastra implica o intelegere ampla a sănătății și a medicinei, avand in vedere atat sistemele de medicina dezvoltate in culturile antice, cât și cele mai recente cercetări științifice. Pentru noi fiecare pacient este unic si trebuie tratat individual, mai degraba decat incadrat intr-un tipar.

Prin reuniunea acestor informații, ne propunem să le oferim cititorilor noștri instrumentele pentru a-și asuma responsabilitatea pentru propria sănătate și bunăstare, indiferent dacă aceasta implică nutriție, terapii alternative, schimbări ale stilului de viață, psihoterapie, dezvoltare spirituală sau medicină alopată.

Revista digitala NewMedicine.ro și-a propus să devină alegerea nr. 1 a celor care cauta informații legate de sănătate, avand studii relevante, dar aprofundate, despre bolile legate de stilului de viață, cum ar fi stresul și diabetul de tip 2, problemele de sănătate mintală, cum ar fi depresia și anxietatea, ADHD, spectrul autist, îmbătrânirea, artrita, cancerul, sănătatea intestinelor și afecțiunile autoimune.

Materialele noastre includ interviuri si recomandari de la medici si terapeuti de top privind sănătatea și bunăstarea, povești din viața reală, tehnici practice, idei de auto-ajutor, noi descoperiri și informatii despre sistemele de medicina orientala.

Revista NewMedicine.ro combină expertiza medicinei occidentale cu cea orientala într-un format digital și accesibil tuturor.

Revista NewMedicine.ro este prima de acest gen in Romania, avand o platformă care include informatii cuprinzatoare despre sănătate și bunăstare holistică la cel mai bun nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *