noptiere

Noptiere: compacte si diverse

Modelele de noptiere s-au adaptat timpurilor si preferintelor actuale. Astfel, nu exista un stil anume pe care aceste piese de mobilier sa nu il fi abordat in ideea de a satisface oricare dintre cerintele clientilor. Noptierele sunt deosebit de placute pentru ca apar intr-un dormitor ca niste accesorii ale patului, deosebit de importante pentru a crea un mediu placut.

Amenajarea dormitorului tine foarte mult de creativitatea proprietarului. Desigur ca exista si diverse metode prin care va puteti sustrage de la aceste sarcini, precum apelarea la un desinger special in amenajari interioare sau inspiratia din alte amenajari. In ceea ce priveste ultima varianta, ideal ar fi sa nu va inspirati din amenajarile cunoscutilor pentru ca nu este intocmai cel mai potrivit lucru.

Din cadrul unui dormitor nu poate lipsi patul, noptierele, dulapul si/sau comodele. Noptierele sunt piese compacte si foarte practice pentru a depozita lucruri de mici dimensiuni. Aflate la cele doua margini ale patului, noptierele pot stoca obiecte care va sunt utile dimineata sau inainte de culcare. Lotiunile de corp, pastile sau cartile de citit sunt doar cateva dintre exemplele de lucruri ce isi gasesc foarte bine locul in noptiere.

Cele mai placute modele de noptiere

Stilul patului este cel care determina alegerea noptierelor. Pentru ca sunt privite ca si perspectiva de ansamblu impreuna, piesele de mobilier trebuie sa faca parte din acelasi decor. La fel de bine este valabil si pentru restul obiectelor sau corpurilor cu care amenajati camera. Armonia amenajarii se naste din echilibru, iar acest echilibru este determinat de mentinerea unei linii constante in alegerile facute.

Printre cele mai atractive modele de noptiere sunt cele prevazute cu un spatiu de depozitare descoperit si un sertar deasupra. Astfel, pentru ca dormitorul sa aiba un aspect ordonat in permanenta, obiectele de mici dimensiuni nu trebuie puse la vedere. Acestea se pot stoca in acel sertar prevazut la noptiera, iar in spatiul descoperit pot fi tinute cartile.

Persoanele care nu au foarte multe obiecte de maxima necesitate in preajma patului, prefera si noptierele cu o polita, fara sertar. Se va realiza in acest mod comparatimentarea noptierelor in doua parti egale sau, dupa caz si model, inegale. Pe noptiera se poate amplasa o veioza atat de necesara pe timpul noptii, iar in acele spatii, putinele lucruri de care aveti nevoie. Indiferent de alegerea facuta, cel mai important lucru este sa va reprezinte si sa va fie de folos.

Foarte important pentru a pastra designul incaperii este si modul in care mentineti curatenia in camera. Atat timp cat acoperiti noptira cu diferite ambalaje, documente pe care le cititi sau alte obiecte, designul incaperii va fi afectat. Din acest motiv o sa puteti observa cat de frumos este dormitorul vostru doar dupa ce ati facut o curatenie generala.

La Dumonde obisnuim sa oferim sugestii despre cum sa-ti amenajezi incaperea, dar suntem deschisi pentru toate sugestiile pe care le primim. Cele mai frumoase dormitoare ies atunci cand atat noi, cat si clientii, venim cu idei si oferim solutii pentru nevoile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *