invata programare de la 0

Nu renunta la job pentru a invata programare de la 0! Scrie cod cand, cum, cat si de unde vrei!

Vine o vreme in care dincolo de activitatea profesionala pe care o desfasori, incepi sa simti nevoia de a te dedica mai mult pasiunilor. In cazul in care pasiunea ta este programarea, atunci nu trebuie sa iti dai demisia si sa renunti la tot ce ai cladit pentru acum. Poti invata programare de la 0 in timpul tau liber!

”Timp liber” – este o sintagma mult prea uzitata si, de cele mai multe ori, in dezacord cu realitatea cotidiana. Cu toate acestea, fiecare dintre noi putem alege sa dedicam o anumita perioada de timp lucrurilor care ne pasioneaza, indiferent care ar fi ele: invatarea unei noi meserii, citit, sport etc. Mai mult decat atat, specialistii in sanatate mintala ne recomanda ca zilnic sa facem un lucru care ne place, indiferent cat de mult sau de putin dureaza expunerea la acesta. In acest fel, ajungem sa ne relaxam si sa obtinem un randament mai bun la celelalte activitati.

invata programare de la 0
invata programare de la 0

Astfel ca, daca pasiunea ta este domeniul IT, acum a venit momentul sa poti invata programare de la 0 cand, cum, cat si de unde vrei tu cu ajutorul mentoratului WellCode.

Acest program de invatare a fost fondat de Petru Trimbitas in urma experientei acumulate in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii. Mentoratul functioneaza ca o carte interactiva si este diferit de tot ce poti gasi pe piata de cursuri IT de la noi. In cadrul acestuia, vei avea posibilitatea de a invata programare de la 0, independent de ceilalti cursanti, fara a fi nevoit sa te supui unui program anume.

Vei invata independent, dar nu singur! Inca de la prima logare pe platforma, mentorii iti vor fi alaturi si te vor ajuta sa inveti sa scrii cod curat si corect. Platforma este organizata in 3 pasi:

  • teorie;
  • rezolvare de probleme;
  • proiect personal.

Astfel, oricine isi doreste a invata programare de la 0 o poate face, caci platforma iti permite accesul la notiunile teoretice, pe care apoi le vei putea pune in practica prin rezolvarea de probleme, pentru ca, in definitiv, sa ajungi sa scrii cod curat si corect. Fiecare problema rezolvata se va concretiza intr-un pas inainte pe platforma, vizualizare ce te va ajuta sa te mentii motivat pe toata perioada mentoratului. Dupa parcurgerea integrala a platformei, mentorii te vor coordona in realizarea proiectului tau final: scrierea propriei aplicatii sau realizarea portofoliului de proiecte, pe care sa le prezinti la interviu.

A invata programare de la 0 poate fi un obiectiv ambitios, insa el va fi transformat in realitate cu ajutorul sustinerii echipei de coachi. Expertii in dezvoltare personala te vor ajuta sa inveti sa iti gestionezi emotiile si gandurile negative, te vor invata sa te mentii motivat si focusat pe atingerea obiectivelor de scurta durata si finale, dar si sa iti dezvolti abilitati de comunicare personala si interpersonala – atat de cautate de angajatorii din domeniul IT in prezent.

Nu mai pierde timpul! Programeaza chiar acum o sedinta de consultanta cu mentorii si ofera-ti oportunitatea de a invata sa scrii cod curat si corect in ritmul si timpul tau. Indiferent ca e vorba despre ore din zi sau din noapte, de acasa sau din vacanta! Tu esti stapan pe timpul si programul tau! Poti ”conduce” simultan nevoia de a invata si timpul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *