vascar

O companie din industria carnii ofera produse pentru vegetarieni? De vorba cu Vlad Ciuburciu

Compania Vascar, cunoscuta in Romania pentru produsele pe baza de carne pe care le produce, are in portofoliu si produse pentru vegetarieni. Directorul General al acestei companii, Vlad Ciuburciu, spune ca Vascar ofera si produse fara ingrediente de provenienta animala, ideale pentru vegetarieni, dar si pentru persoanele care tin post.

Asadar, pe langa mezeluri, specialitati din carne, semipreparate si carne fresh, compania cu sediul la Vaslui pune la dispozitia clientilor si produse care nu contin carne sau alte ingrediente de provenienta animala. Persoanele care au adoptat o alimentatie vegetariana sau cele care respecta perioadele de post pot savura produse Vascar gustoase, realizate din ingrediente de inalta calitate.

Mai multe detalii despre acest subiect puteti afla din declaratia Directorului General Vlad Ciuburciu.

„La Vascar, clientii sunt pe primul loc. Ne gandim la ei in fiecare moment si, din acest motiv, facem eforturi pentru a le oferi experiente unice si mese delicioase. Le respectam exigentele si alegerilesi ne propunem in fiecare zi sa ne ridicam la nivelul pe care acestia si-l doresc, sa fim mai buni in tot ceea ce facem. Responsabilitatea fata de consumator ne determina sa investim in calitate, sa inovam continuu si sa respectam cele mai inalte standarde de siguranta”, a declarat Vlad Ciuburciu intr-un interviu.

Produse de calitate pentru vegetarieni

Descoperiti in randurile urmatoare ce produse de post puteti gasi in oferta celor doua branduri ale acestei companii (Vascar si Moldova in Bucate):

  • pasta vegetala cu ardei – are un termen de valabilitate de 30 de zile si este ambalata sub forma unui baton;
  • fasole batuta din belsug cu sos de ceapa – are un termen de valabilitate de 36 de luni, iar continutul unei conserve este de 300 de grame;
  • ghiveci de legume – este un amestec de legume (300 de grame) intr-un sos gustos sau, cu alte cuvinte, o mancare traditionala moldoveneasca, dar cu un termen de valabilitate de 36 de luni;
  • iahnie de fasole din belsug – are 300 de grame si un termen de valabilitate de 36 de luni.

Primul produs prezentat face parte din gama Vascar, iar urmatoarele apartin brandului Moldova in Bucate.

„Sunt bucuros de faptul ca, alaturi de echipa Vascar, am reusit sa pun bazele unui brand premium de succes, Moldova in Bucate, care a convins rapid romanii din intreaga tara. Mai mult decat atat, in vara anului 2018, am lansat o extensie de gama care poarta eticheta Alege natural, fara E-uri, o linie de produse 100% naturale, fara aditivi sau conservanti, care contine exclusiv ingrediente de cea mai buna calitate. Pozitionarea gamei este extrem de clara: fara E-uri, ceea ce inseamna ca am eliminat complet E-urile, nu doar ca am scos unele dintre ele si le-am inlocuit cu altele. Clientii au observat si au apreciat acest lucru”, a adaugat Vlad Ciuburciu (Vascar).

Directorul General al acestei companii este mandru de produsele premium din gama Moldova in Bucate si este fericit ca a reusit sa le faca cunoscute pe plan national.

„Cea mai importanta reusita de pana acum este crearea brandului de produse premium Moldova in Bucate, pe care am reusit sa il dezvolt la nivel national”, a marturisit Vlad Ciuburciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.