O metoda naturala de a scapa de celulita | MASAJ ANTICELULITIC

Afla mai multe despre masaj anticelulitic de la experti

De ce sa alegeti tratamentul anticelulitic?

masaj anticelulitic

Din trecut pana in prezent, multe femei au experimentat aspectul de celulita, dar se poate intampla si la barbati. Celulita este un aspect neplacut al pielii, iar aspectul sau este determinat de numeroase motive, cum ar fi dieta necorespunzatoare, cresterea in greutate si chiar mostenirea genetica. Afecteaza adesea spatele, abdomenul si picioarele. In acest caz, putem lua cu incredere in considerare un masaj anticelulitic.

Acum, cu trecerea sezonului clad, este timpul sa luam pozitie si sa adoptam un stil de viata mai sanatos pentru urmatorul sezon estival din 2022. Faceti mai multa miscare si alegeti o dieta echilibrata. Desigur, cel mai bun rezultat este un tratament anticelulitic dupa finalizarea procesului. Va puteti bucura de acest masaj anticelulitic doar la clinica de remodelare Fysiogand.

Alte detalii bine de stiut

Masaj anticelulitic are ca scop eliminarea celulitei si a complexelor sale. In terapia naturala, masajul ocupa o pozitie centrala si este, de asemenea, o cale inevitabila.

Trebuie spus de la inceput ca masajul este una dintre cele mai bune modalitati de a indeparta celulita care apare uneori pe brate si alte parti ale corpului.

In medicina, aparitia „coajei de portocala” este determinata de acumularea locala de grasime, apa si toxine in tesutul adipos in diferite stadii tardive si non-tardive. Miscarile specifice acestui masaj sunt combinate cu drenajul limfatic local, reducand astfel stratul de grasime, iar excesul de apa si toxine determina o detoxifiere locala mai mare.

Cum mentinem un corp tonifiat pe timp indelungat

Efectul este sporit prin utilizarea cremelor si a altor produse anticelulitice si a tehnicilor speciale de masaj care confera corpului un nou contur. Pentru a indeparta celulita cat mai mult posibil, masajul trebuie sa fie insotit de alte activitati, cum ar fi:

  • Alergare in aer liber
  • Exercitii de aerobic si fitness
  • Calatorii pe munte si alte activitati care necesita un consum scazut de calorii
  • Program specific de exercitii anti-grasimi
  • dieta specifica de detoxifiere si o dieta adecvata.
  • Masaj de aromoterapie
  • Pentru multi dintre noi, aromoterapia ramane misterul naturii, o lume fascinanta a plantelor si a mirosurilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *