Obtine o asigurare de raspundere profesionala de la TCV

In cazul profesionistilor a caror activitate vizeaza direct sau indirect viata altor persoane, asigurarea de malpraxis nu este o chestiune obligatorie, insa ea poate sa protejeze ambele parti implicate. Mai exact, in situatia in care din neglijenta se pune in pericol sanatatea sau viata pacientilor, medicii au parte de acoperire, prin care sa asigure plata daunelor materiale si morale provocate. Intra pe site-ul TCV si obtine asigurarea malpraxis online in cel mai scurt timp!

Asigurarea malpraxis medici rezidenti – necesitate profesionala

Malpraxis asigurare este un document necesare pentru medici, rezidenti sau nu, asistenti si cadre medicale, farmacisti, chimisti, psihologi sau psihiatri. Aceasta le asigura pacientilor un cadru cat mai sigur, prin care sunt vizate toate riscurile care ar putea deriva din practici medicale incorecte. Raspunderea profesionala este mai exact o chestiune prin care practicienii au o masura de siguranta in raport cu anumite greseli pe care le pot face in exercitarea meseriei lor. Cu alte cuvinte, in caz de nereusita a unei interventii, costurile survenite in urma acestui faptul sunt acoperite in totalitate de casa de asigurari. Cu toate acestea, vinovatul nu este scutit in totalitate de responsabilitatea morala si penala aferente.

Obtine o asigurare malpraxis online in doar cativa pasi

La TCV poti deveni asigurat in doar cateva minute. Nu trebuie decat sa intri pe site, sa completezi formularul cu informatiile solicitate si sa trimiti cererea. Din acest punct, solicitarea ta va trece in analiza si se va contura cea mai buna oferta pentru nevoile tale. Acesta iti va fi transmisa prin email si, daca esti in totalitate de acord cu punctele contractuale comunicate, nu mai ramane decat sa semnezi polita si sa faci plata in contul indicat. De acum esti asigurat cu drepturi depline si iti poti desfasura activitatea in conditii de maxima siguranta, din acest punct de vedere.

Incheie o asigurare malpraxis la pret avantajos

Pentru ca pe piata exista la ora actuala zeci de oferte pentru o astfel de polita si tocmai din acest motiv, ai nevoie de o imagine de ansamblu pentru a fi sigur ca iei cea mai buna decizie. In acest sens, pe site-ul TCV ai la dispozitie un calculator de pret, pe care il poti folosi oricand pentru  a beneficia de cele mai bune costuri. Trebuie doar sa introduci detaliile solicitate si ti se va genera automat o lista cu toate asigurarile existente care cuprind cerintele tale, dintre care tu o vei putea alege pe cea care ti se pare ce mai potrivita. In plus, poti cere servicii de consultanta in cazul in care ai nevoie de indrumare sau de detalii suplimentare.

Cu TCV inchei simplu si rapid contracte de asigurari si te bucuri totodata de cel mai bun pret de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *