agende personalizate

Ofera agende personalizate cadou angajatilor tai

Printre cadourile corporate preferate de angajatori se numara si agendele. Desi acestea sunt considerate eficiente doar in munca de birou, oferirea unor astfel de cadouri, isi demonstreaza utilitatea si in plan personal. Iata doar cateva motive pentru care oamenii folosesc agende personalizate:

  • Planificarea timpului. Organizarea este un lucru elementare pentru a fi cat mai eficienti si a ne imparti timpul rezonabil. Va puteti planifica principalele activitati personale sau profesionale astfel incat sa va incadrati in timpul propus. Ocazional, pe parcursul zilei, puteti urmari daca ati respectat planul sau daca sunteti in intarziere.
  • Nu veti uita evenimente sau intalniri importante. La finalul unei zile stresante si aglomerate, puteti omite chiar si sa mergeti la cumparaturi. Pentru a avea in vedere fiecare detaliu, fiecare sarcina sau fiecare intalnire de pe parcursul unei zile, o agenda este extrem de utila.
  • Informatii utile. Unele modele de agende au si informatii extrem de utile, precum harti, prefixe sau unitati de masura. In caz de nevoie, pentru a parea mai profesionist, puteti apela la consultarea agendei in loc de a scoate telefonul mobil.
  • Notite importante. Numerele de telefon sau adresele de email ale colaboratorilor, membrilor familiei sau a altor persoane importante pentru dumneavoastra vor fi foarte utile daca sunt notate. Ideal ar fi ca zilnic sa aveti agenda la dumneavoastra, iar in cazul in care veti ramane fara baterie la telefon puteti apela la baza de date notata pe agenda. De asemenea, daca sunteti o persoana care nu are obiceiul de a avea mereu telefonul la indemana, agenda va poate sprijini in ajutarea unui coleg prin oferirea unor adrese de mail, spre exemplu.
  • Practice. Agendele se pot gasi in magazine si in cele mai mici dimensiuni, ce pot fi purtate chiar si in buzunar. In functie de alegerea dumneavoastra si de frecventa cu care considerati ca angajatii le vor folosi, puteti opta pentru dimensiuni mici, medii sau foarte mari. De regula, cele medii sunt cele mai practice. Pot fi transportate cu usurinta si au si suficient spatiu pentru scris.

Texte pentru agende personalizate

In cazul in care ideea de agende personalizate vi se pare un cadou potrivit pentru angajatii dumneavoastra, cu siguranta va ganditi la urmatorul pas. Ce anume puteti inscriptiona pe agende pentru a fi pe placul tuturor?

In primul rand, acest tip de cadouri nu se adreseaza doar marilor companii sau multi-nationalelor. Ele reprezinta un semn de respect si recunostinta in oricare firma ar fi acordate. Valorificarea indivizilor este un element esential in buna-stare a acestora la locul de munca. Conform studiilor, o astfel de practica creste semnificativ gradul de responsabilizare a resursei umane.

O idee extrem de practicata este personalizarea agendelor cu numele companiei. Angajatii se vor identifica cu atat mai mult cu misiunea si viziunea firmei atunci cand au astfel de obiecte personalizate. De asemenea, puteti opta pentru varianta in care imprimati numele persoanei si functia pe care o ocupa. Textele motivationale inscriptionate pe obiectele personalizate sunt o alta idee extrem de potrivita pentru angajatii unei firme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.