Ovidiu Kișlapoși se alătură echipei Pluridio în funcția de Chief Product Officer

Pluridio, fintech-ul de nișă ce dezvoltă soluții software și produse personalizate destinate Trezoreriilor bancare, anunță consolidarea echipei organizaționale. Ovidiu Kișlapoși preia funcția de Chief Product Officer, pentru a consolida echipa de produse și a o pregăti pentru extinderea livrărilor de produse tehnologice bancare la nivel internațional.

Cu o expertiză de 13 ani în domeniul bancar, Ovidiu Kișlapoși a avut un rol important în ceea ce privește dezvoltarea produselor bancare și transformarea agilă a băncilor de top din România precum BCR și ING dar și în dezvoltarea de produse software în cadrul EPAM, o companie software, parte a topului Fortune IT&S 100. Rolul lui Ovidiu în cadrul Pluridio este de a dezvolta și implementa strategii de produs și de a gândi produse tehnologice care să complementeze oferta actuală, astfel încât compania să poată răspunde în totalitate nevoilor clienților existenți și să poată accesa noi piețe.

„După 13 ani de activitate în instituții multi-naționale financiare și de software din România, am decis că a venit momentul să-mi îndrept atenția asupra modului în care pot ajuta la transformarea unui business 100% românesc într-o companie pregătită să livreze soluții software personalizate departamentelor de Trezorerie ale băncilor internaționale. Îmi doresc să fac acest lucru asigurând standarde de livrare de top și plasând clientul și nevoile sale în centrul deciziilor noastre stretegice de dezvoltare a produselor”, declară Ovidiu Kișlapoși, noul Chief Product Officer al companiei Pluridio.

În prezent, soluțiile tehnologice ale Pluridio sunt implementate în Trezorerii ale băncilor din România și Bulgaria, precum Banca Transilvania, CEC Bank, OTP Bank și DSK Bank. Soluțiile software Pluridio oferă control sporit și eficiență în activitățile de vânzări și operaționale ale Trezoreriilor bancare, în timp ce asigură cadrul de conformitate.

„Urmărim ca Pluridio să devină un jucător global în sfera soluțiilor IT pentru Trezoreriile bancare și parcurgem toți pașii firești în acest sens. Aducerea lui Ovidiu în echipă contribuie la consolidarea acesteia, beneficiind de exeperința lui profesioală din mediul bancar și tehnologic, și ne va ajuta să dezvoltăm produse noi care să corespundă atât nevoilor clienților existenți, precum și să accesăm alte piețe. Rezultatele de până acum ne confirmă nevoia produselor Pluridio în sistemul bancar atât la nivel local, dar mai ales la nivel internațional”, afirmă Marius Ionescu, CEO al companiei Pluridio.

Articolul <strong>Ovidiu Kișlapoși se alătură echipei Pluridio în funcția de Chief Product Officer</strong> apare prima dată în Presa de Azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *